TRUCA'NS: 937 869 917
Eficiència energètica2021-01-20T16:25:53+00:00

InfinitySun

Som una empresa especialitzada en la integració d’energies renovables.

CONTACTE

Com podem ajudar-te?

  He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  Benvinguts a InfinitySun

  InfinitySun és una empresa nascuda a Terrassa l’any 2007 per donar resposta a la demanda d’energies renovables i oferir productes que afavoreixin l’autoconsum fotovoltaic i que aprofitin els avantatges de l’aerotèrmia i la geotèrmia.

  Som experts en integració d’energies renovables i, com a empresa respectuosa amb el nostre Planeta, en tenim cura amb el nostre treball professional.

  InfinitySun és una empresa especialitzada en la integració d’energies renovables, amb una àmplia experiència en el sector. Ens encarreguem de tots els aspectes que necessita el teu projecte per aconseguir la màxima eficiència energètica.

  Una empresa líder en autoconsum fotovoltaic amb aerotèrmia i geotèrmia.

  Donem servei a tot Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona).

  Plaques Solars per Autoconsum

  Energies renovables

  Comptem amb un equip d’experts altament qualificats amb formació específica per a assessorar en el disseny de la instal·lació de productes que contribueixen a l’aprofitament de l’energia neta del nostre entorn.

  Com a especialistes en energies renovables tenim el coneixement necessari per integrar les energies renovables entre si, i duem a terme les instal·lacions en edificacions de tota mena, tant d’obra nova com ja construïdes: edificis d’habitatges, cases unifamiliars, oficines, col·legis, hotels, naus industrials, residències, etc. Com podem ajudar-te?

  Som experts en productes per a l’autoconsum fotovoltaic.

  Som experts en productes per a l’autoconsum fotovoltaic i en sistemes d’aerotèrmia i geotèrmia. El nostre principal objectiu és oferir un servei d’atenció al client i un treball de qualitat. És la nostra màxima preocupació.
  Dissenyem, desenvolupem, instal·lem i executem tots els nostres projectes de sistemes d’autoconsum fotovoltaic amb o sense connexió a sistemes d’aerotèrmia i geotèrmia per controlar que el resultat final sigui completament satisfactori per al client.

  Ens encarreguem de tot per aconseguir la màxima eficiència energètica.

  Parlem?

  Si estàs interessat en els productes que t’oferim per aprofitar l’energia neta del Planeta i beneficiar-te de les energies renovables i l’autoconsum fotovoltaic, no dubtis en contactar amb nosaltres. Truca’ns i estarem treballant en el teu projecte com més aviat millor!

  FORMULARI DE CONTACTE

   He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

   Una empresa amb clients satisfets

   InfinitySun ofereix els seus productes d’autoconsum fotovoltaic i altres sistemes d’energies renovables, així com aerotèrmia o geotèrmia, tant a empreses com a particulars, buscant la millor solució que s’adapti a cada projecte i oferint la millor instal·lació al preu més ajustat.

   Som una de les empreses d’energia solar fotovoltaica i energies renovables amb més prestigi del nostre país. Amb una sòlida experiència de més de quinze anys en el sector (des de 2007), oferim als nostres clients productes i serveis de valor afegit en l’àmbit de les energies renovables, ja sigui un projecte d’energia solar fotovoltaica que impliqui la instal·lació de plaques solars d’autoconsum o la integració amb aerotèrmia i geotèrmia.

   Novetats d’InfinitySun

   Instal·lació solar fotovoltaica per a autoconsum de 84,48KW a Lliçà de Vall

   Projecte d'instal·lació solar fotovoltaica per a autoconsum de 84,48KW en empresa de recanvis per a l'automòbil a Lliçà de Vall. InfinitySun és una empresa nascuda a Terrassa l'any 2007 per donar resposta a la demanda d'energies renovables i oferir productes que afavoreixin l'autoconsum fotovoltaic i que aprofitin els avantatges de l’aerotèrmia i la geotèrmia.

   Com podem ajudar-te?

   Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

   truca’ns: 937 869 917
   Go to Top