TRUCA’NS: 937 869 917
Eficiència energètica2022-03-02T14:17:24+00:00

InfinitySun

Autoconsum fotovoltaic per a empreses

CONTACTE

Com podem ajudar-te?

  He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  En InfinitySun oferim plaques solars fotovoltaiques per a empreses i naus industrials.

  InfinitySun és una empresa nascuda a Terrassa l’any 2007 especialitzada en la integració d’energies renovables, amb una àmplia experiència en el sector. Ens encarreguem de tots els aspectes que necessita el teu projecte per a aconseguir la màxima eficiència energètica per a la teva empresa.

  Fes la teva empresa més competitiva i sostenible gràcies a l’energia del sol.

  En INFINITYSUN oferim qualitat, servei tècnic i manteniment inclòs en totes les instal·lacions. Prestem servei en tota Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona).

  InfinitySun Martorell

  Energies renovables

  Comptem amb un equip d’experts altament qualificats amb formació específica per a assessorar en el disseny de la instal·lació de productes que contribueixen a l’aprofitament de l’energia neta del nostre entorn.

  Com a especialistes en energies renovables tenim el coneixement necessari per integrar les energies renovables entre si, i duem a terme les instal·lacions en edificacions de tota mena, tant d’obra nova com ja construïdes: edificis d’habitatges, cases unifamiliars, oficines, col·legis, hotels, naus industrials, residències, etc. Com podem ajudar-te?

  Som experts en productes per a l’autoconsum fotovoltaic.

  Som experts en productes per a l’autoconsum fotovoltaic i en sistemes d’aerotèrmia i geotèrmia. El nostre principal objectiu és oferir un servei d’atenció al client i un treball de qualitat. És la nostra màxima preocupació.
  Dissenyem, desenvolupem, instal·lem i executem tots els nostres projectes de sistemes d’autoconsum fotovoltaic amb o sense connexió a sistemes d’aerotèrmia i geotèrmia per controlar que el resultat final sigui completament satisfactori per al client.

  placas solares en cubiertas de naves industriales

  Ens trien perquè ens encarreguem del 100% de la instal·lació.

  Parlem?

  Si estàs interessat a conèixer els beneficis de l’autoconsum per a la teva empresa, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns i com més aviat millor estarem treballant en el teu projecte!

  FORMULARI DE CONTACTE

   He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

   revision-de-paneles-solares

   Una empresa amb clients satisfets

   InfinitySun ofereix els seus productes d’autoconsum fotovoltaic i altres sistemes d’energies renovables, així com aerotèrmia o geotèrmia, tant a empreses com a particulars, buscant la millor solució que s’adapti a cada projecte i oferint la millor instal·lació al preu més ajustat.

   Som una de les empreses d’energia solar fotovoltaica i energies renovables amb més prestigi del nostre país. Amb una sòlida experiència de més de quinze anys en el sector (des de 2007), oferim als nostres clients productes i serveis de valor afegit en l’àmbit de les energies renovables, ja sigui un projecte d’energia solar fotovoltaica que impliqui la instal·lació de plaques solars d’autoconsum o la integració amb aerotèrmia i geotèrmia.

   Novetats d’InfinitySun

   Autoconsum Industrial a Ódena

   Autoconsum Industrial de 52,32kWp, a una empresa de referència, situada a Ódena, amb més de 50 anys fabricant maquinària de tall automàtic. En tots els projectes, una vegada finalitzada la seva instal·lació ens encarreguem del seu monitoratge i control al llarg de ...

   Programa d’ajudes per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents

   Inici del programa d'ajudes per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents RESOLUCIÓ EMC/3126/2020, de 30 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria de l'any 2020 per a la concessió de subvencions al Programa d'ajuts per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents (PREE), amb un import màxim destinat de 43.855.000 € del ...

   Com podem ajudar-te?

   Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

   truca’ns: 937 869 917
   Go to Top