Gestionem projectes per a aconseguir la màxima eficiència energètica amb la integració d’un sistema de aerotermia amb plaques solars fotovoltaiques.

Infinitysun s’encarrega de tots els aspectes que necessita la teva casa per aconseguir la més alta eficiència energètica i el màxim estalvi econòmic.

Eficiència energètica

Energies renovables

Fem tot el possible per instal·lar en el teu habitatge el sistema d’energies renovables més eficient possible. Instal·lem plaques solars per generar l’energia necessària per al teu sistema d’aerotèrmia o geotèrmia.

A través de les plaques solars que instal·lem et beneficiaràs de l’autoconsum fotovoltaic i obtindràs l’energia necessària per a subministrar l’electricitat que requereixin els dos sistemes d’energies renovables i aconseguiràs beneficiar-te d’un gran estalvi econòmic i de tots els avantatges de comptar amb una llar eficient. Com podem ajudar-te?

Aerotèrmia amb plaques solars

Podràs beneficiar-te dels avantatges de la aerotermia i la geotèrmia amb el sòl radiant o els ventiloconvectors, els dos principals sistemes de distribució que tens a la teva disposició per a distribuir la refrigeració o la calefacció generada per la bomba de calor.

Per a aconseguir la màxima eficiència energètica i un gran estalvi econòmic en la teva llar, necessites un projecte integral d’energies renovables com el que t’oferim nosaltres que combini plaques solars i un sistema de aerotermia o geotèrmia.

En els nostres projectes d’energia renovable ens encarreguem d’instal·lar per complet el teu sistema de calefacció i climatització respectuós amb el medi ambient.

Eficiència energètica

Màxima eficiència energètica en habitatges amb la integració d’un sistema de aerotermia amb plaques solars fotovoltaiques.

Oferim personal propi i un servei tècnic compromès per a monitorar i controlar la seva instal·lació des del primer dia.

Parlem?

Vols que comencem ja a construir la teva casa eficient amb un sistema de aerotermia amb plaques solars? Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant en el teu projecte.

FORMULARI DE CONTACTE

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Com podem ajudar-te?

    Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

    truca’ns: 937 869 917