InfinitySun ofereix als seus clients sistemes d’aerotèrmia de climatització integral per a habitatges o oficines.

Aerotèrmia

Què és l’aerotèrmia?

L’aerotèrmia és una tecnologia sostenible que cada vegada es demana més en els habitatges per tots els avantatges que ofereix. Una de les més sol·licitades és l’aerotèrmia per a aire condicionat i calefacció. Però es fa servir també per escalfar l’aigua d’ús domèstic.

Aquesta tecnologia s’encarrega d’extreure l’energia de l’aire de forma sostenible i gratuïta per climatitzar la llar o per escalfar l’aigua calenta de l’habitatge.

Toshiba, un dels fabricants més importants de dispositius d’aerotèrmia, la defineix com aquella tecnologia que extreu gratis fins al 77% de l’energia de l’aire.

Aquesta tecnologia funciona a través d’una bomba de calor avançada, anomenada bomba de calor aerotèrmica, que s’encarrega de refrigerar la llar a l’estiu, escalfar-la en els mesos d’hivern i escalfar l’aigua calenta durant tot l’any.

És un sistema de climatització integral que transmet calor a través de radiadors i fan coils i fred mitjançant fan coils que es fa servir també per a l’aigua calenta sanitària (ACS).

Com funciona l’aerotèrmia?

L’aire condicionat amb aerotèrmia o qualsevol de les seves aplicacions funciona amb bombes de calor aerotèrmiques que s’encarreguen de distribuir l’energia captada de l’exterior a través d’emissors ubicats a l’interior de l’habitatge i unitats exteriors.

Aquestes bombes de calor ofereixen un valor diferencial respecte a les bombes aire-aigua convencionals. Estan dissenyades específicament per a obtenir la màxima energia de l’aire exterior en una climatologia molt severa, tant a l’hivern com a l’estiu.

Els fabricants asseguren que els dispositius d’aerotèrmia poden funcionar perfectament amb temperatures de -20 ºC a l’exterior.

Aquesta tecnologia està cada vegada més demandada per dur a terme projectes de climatització per aerotèrmia en habitatges i climatització per aerotèrmia a plurihabitatges. Aquesta tecnologia es fa servir per a diferents aplicacions com sistemes de calefacció, aire condicionat o en sistemes d’aigua calenta sanitària (ACS). El seu funcionament es diferencia una mica segons l’ús que se li dona.

Aerotèrmia

Si estàs interessat en instal·lar un sistema d’aerotèrmia per a aire condicionat, calefacció i aigua calenta sanitària (ACS) no dubtis en contactar amb nosaltres.

El funcionament de l’aerotèrmia

El funcionament de l’aerotèrmia per a aire condicionat

Aquest sistema es basa en un evaporador i una unitat exterior units mitjançant un circuit refrigerant per transferir aire fresc a l’estança i aire calent a l’exterior a través dels canvis d’estat del refrigerant calor-fred o gas-líquid.

El funcionament de l’aerotèrmia per calefacció

És un sistema que funciona d’una manera similar a l’anterior tecnologia, però on s’inverteix el cicle.

En el nou cicle la bomba de calor s’encarrega de transferir aire fresc a l’exterior i aire calent a l’habitacle.

El funcionament de l’aerotèrmia per a l’aigua calenta

Aquesta tecnologia també funciona amb una bomba de calor aerotèrmica aire-aigua que té la capacitat de produir aigua calenta per al sòl radiant o radiadors a baixa temperatura i per a l’aigua calenta sanitària (ACS).

Els equips que funcionen amb tecnologia d’aerotèrmia aporten molts avantatges al teu habitatge i són clau per a la climatització per aerotèrmia per a habitatges.

Els avantatges de l’aerotèrmia per a habitatges

El principal benefici que ofereix l’aerotèrmia en totes les seves aplicacions, ja sigui l’aerotèrmia per a aire condicionat, calefacció o aigua calenta sanitària (ACS) és l’eficiència energètica.

Parlem?

Si estàs interessat a instal·lar un sistema d’aerotèrmia per a aire condicionat, calefacció o aigua calenta sanitària (ACS) no dubtis en contactar amb nosaltres.

Comença l’estalvi ara! T’hi esperem!

FORMULARI DE CONTACTE

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Com podem ajudar-te?

    Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

    truca’ns: 937 869 917