Benvinguts a InfinitySun

InfinitySun és una empresa nascuda a Terrassa l’any 2007 per donar resposta a la demanda d’energies renovables i oferir productes que afavoreixin l’autoconsum fotovoltaic i que aprofitin els avantatges de l’aerotèrmia i la geotèrmia.

Som experts en integració d’energies renovables i, com a empresa respectuosa amb el nostre Planeta, en tenim cura amb el nostre treball professional.

InfinitySun és una empresa especialitzada en la integració d’energies renovables, amb una àmplia experiència en el sector. Ens encarreguem de tots els aspectes que necessita el teu projecte per aconseguir la màxima eficiència energètica.

Oferim la màxima qualitat amb personal propi i manteniment inclòs una vegada finalitzats els nostres projectes.

Una empresa líder en autoconsumo fotovoltaico para empresas. Te asesoramos durante todo el proceso y te ofrecemos una vigilancia remota de tu instalación gratuita durante la vida útil de tus placas solares. Prestamos servicio en toda Cataluña (Barcelona, Girona, Lleida y Tarragona).

Energies renovables

Comptem amb un equip d’experts altament qualificats amb formació específica per a assessorar en el disseny de la instal·lació de productes que contribueixen a l’aprofitament de l’energia neta del nostre entorn.

Com a especialistes en energies renovables tenim el coneixement per a integrar les energies renovables ens si, i realitzem les instal·lacions en edificacions de tota mena, tant d’obra nova com ja construïdes: edificis d’habitatges, cases unifamiliars, oficines, col·legis, hotels, naus industrials, residències, etc.

Som experts en productes per a l’autoconsum fotovoltaic.

El nostre principal objectiu és oferir un servei d’atenció al client i un treball de qualitat. És la nostra màxima preocupació.

Dissenyem, desenvolupem, instal·lem i executem tots els nostres projectes amb personal propi. Els nostres clients ens trien perquè ens encarreguem del 100% de la instal·lació.

Com treballem?

Els nostres clients ens trien perquè ens encarreguem del 100% de la instal·lació

Parlem?

Si estàs interessat a conèixer els beneficis de l’autoconsum per a la teva empresa, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns i com més aviat millor estarem treballant en el teu projecte!

FORMULARI DE CONTACTE

  He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  Equip tècnic propi d’InfinitySun

  Comptem amb personal propi expert en energies renovables per a dur a terme totes les instal·lacions d’energia solar i disposem de tècnics especialistes en energia solar fotovoltaica amb una gran experiència professional i formats a la nostra pròpia empresa amb una alta qualificació.

  Oferim al nostre personal tots els coneixements tècnics necessaris i una profunda formació en prevenció de riscos laborals per a complir amb el marc normatiu vigent i per a oferir el valor afegit de l’especialització.

  Una empresa amb clients satisfets

  InfinitySun ofereix els seus productes d’autoconsum fotovoltaic i altres sistemes d’energies renovables, així com aerotèrmia o geotèrmia, tant a empreses com a particulars, buscant la millor solució que s’adapti a cada projecte i oferint la millor instal·lació al preu més ajustat.

  Som una de les empreses d’energia solar fotovoltaica i energies renovables amb més prestigi del nostre país. Amb una sòlida experiència de més de quinze anys en el sector (des de 2007), oferim als nostres clients productes i serveis de valor afegit en l’àmbit de les energies renovables, ja sigui un projecte d’energia solar fotovoltaica que impliqui la instal·lació de plaques solars d’autoconsum o la integració amb aerotermia i geotèrmia.

  En InfinitySun assessorem els nostres clients sempre buscant la millor solució que s’adapti en cada projecte.

  Solucions integrals d’autoconsum fotovoltaic per a empreses amb personal propi.

  Com podem ajudar-te?

  Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

  truca’ns: 937 869 917