Autoconsum Industrial de 52,32kWp, a una empresa de referència, situada a Ódena, amb més de 50 anys fabricant maquinària de tall automàtic.

En tots els projectes, una vegada finalitzada la seva instal·lació ens encarreguem del seu monitoratge i control al llarg de la seva vida útil.

Vols aprofitar els avantatges de l’energia solar fotovoltaica i l’autoconsum fotovoltaic amb plaques solars a la teva empresa?

Fes la teva empresa més competitiva i sostenible

Ara és una oportunitat apostar pel sector fotovoltaic, ja que el preu d’una placa fotovoltaica ha baixat. Amb una mínima inversió, podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els seus avantatges. Els sistemes d’electricitat solar que instal·lem són una oportunitat d’estalvi per a les teves instal·lacions.

El sistema que et proporcionem et permetrà beneficiar-te de l’autoconsum solar i estalviar-te diners en la factura de la llum, ja que no pagaràs pels quilowatts que generis. Gràcies a la nostra ajuda, la pujada habitual del preu de l’electricitat ja no serà una preocupació per a la teva empresa.

 

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es