Autoconsum Industrial de 52,32kWp, a una empresa de referència, situada a Ódena, amb més de 50 anys fabricant maquinària de tall automàtic.

En tots els projectes, una vegada finalitzada la seva instal·lació ens encarreguem del seu monitoratge i control al llarg de la seva vida útil.

Vols aprofitar els avantatges de l’energia solar fotovoltaica i l’autoconsum fotovoltaic amb plaques solars a la teva empresa?

Fes la teva empresa més competitiva i sostenible

Ara és una oportunitat apostar pel sector fotovoltaic, ja que el preu d’una placa fotovoltaica ha baixat. Amb una mínima inversió, podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els seus avantatges. Els sistemes d’electricitat solar que instal·lem són una oportunitat d’estalvi per a les teves instal·lacions.

El sistema que et proporcionem et permetrà beneficiar-te de l’autoconsum solar i estalviar-te diners en la factura de la llum, ja que no pagaràs pels quilowatts que generis. Gràcies a la nostra ajuda, la pujada habitual del preu de l’electricitat ja no serà una preocupació per a la teva empresa.

 

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es