Equip tècnic i d'Instal·ladors propisFes la teva empresa més competitiva i sostenibleMonitoratge i control al llarg de la seva vida útil

ES  |   CA 

Equip tècnic i d'Instal-ladors propisFes la teva empresa més competitiva i sostenibleMonitoratge i control al llarg de la seva vida útil

Autoconsum industrial, la clau de la transició energètica

L’autoconsum industrial és una solució per a les empreses que els permet produir i consumir electricitat per si mateixes, amb la possibilitat d’exportar els excedents (energia produïda i no consumida) a la xarxa de distribució i rebre una compensació econòmica. Aquesta opció li estalviarà molt en les seves factures d’electricitat i reduirà l’impacte dels canvis en el preu de l’electricitat en el seu compte.

VALOR ECOLÒGIC. Un altre valor que afegeix aquest producte, és l’especial observació al medi ambient en tractar-se d’un model de generació elèctrica neta, amb energia solar fotovoltaica (reducció d’emissions de CO₂ a l’atmosfera), que part de l’aprofitament de la radiació solar incorporant-la com un recurs més en l’activitat comercial i/o industrial de les empreses.

EL CANVI JA ÉS AQUÍ

L’autoconsum està canviant el model energètic del meu país en brindar una distribució elèctrica eficient basada en la frugalitat. Això requereix canvis fonamentals en el sistema elèctric, on els consumidors es converteixen en generadors.

La consciència i el compromís amb les energies renovables conduiran a aquests canvis en els patrons energètics que necessitem desesperadament i que no hem de detenir.

PROCEDIMENT

InfinitySun brinda un servei integral per a l’execució d’instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum.

1. FASE PRÈVIA

Estudi Preliminar de Viabilitat i Oferta Tecnicoeconòmica.

2. FASE D’EXECUCIÓ

Legalització, Enginyeria, Construcció i posada en marxa de la Instal·lació.

3. OPERACIÓ I MANTENIMENT

Durant el període de garantia de la instal·lació, les tasques d’Operació i Manteniment seran realitzades i gestionades per InfinitySun, assegurant així al client un gaudi de la generació d’energia neta sense cap preocupació.

PROJECTES INFINITYSUN:

2401, 2023

Instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum a Barcelona

1601, 2023

Instalació solar fotovoltaica per autoconsum a El Papiol

1611, 2022

Instal·lació solar fotovoltaica per a autoconsum a Tarragona

I com aconseguir-ho? Molt senzill.

Contacta amb nosaltres per a contractar aquest servei per a instal·lar plaques solars per a sostres de naus industrials.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es

    Go to Top