L’autoconsum industrial representa una solució molt eficaç per aconseguir un estalvi més gran en empreses i indústries, les quals solen tenir un consum d’energia molt elevat. A InfinitySun ens hem convertit en especialistes en energia solar fotovoltaica per a empreses industrials ajustant-nos a les
exigències de cada projecte.

A més, aquesta alternativa de consum elèctric presenta molts altres avantatges, com ara una millora en la competitivitat i imatge de les indústries que opten per aquest model energètic respectuós amb el medi ambient.

Què és l’autoconsum industrial?

L’autoconsum industrial és una forma d’autoconsum fotovoltaic orientat a dispendis més elevats a indústries i empreses.

La instal·lació de panells fotovoltaics en indústries i empreses se sol diferenciar d’altres instal·lacions fotovoltaiques per la seva mida més gran, atès que en aquestes entitats se sol necessitar una aportació d’energia més gran del que requereix un habitatge. Doncs en aquests espais hi ha maquinària pesant i equips que treballen un mínim de vuit hores al dia.

Avantatges de l’autoconsum industrial

Aquesta forma d´autoconsum aporta molts altres beneficis a més de caracteritzar-se per ser més respectuosa amb el medi ambient. Presenta molts altres avantatges que la converteixen en la millor opció pel consum energètic de la teva empresa.

 

1.- Imatge i reputació

La instal·lació de panells fotovoltaics a la teva empresa la distingirà de la resta d’indústries del teu sector i proporcionarà un valor afegit a la teva companyia, millorant la seva imatge i responsabilitat social corporativa en la lluita contra el canvi climàtic.

2.- Estalvi econòmic

Una instal·lació fotovoltaica proporciona inevitablement un estalvi més gran en la factura elèctrica, fet que la converteix en una opció d’allò més rendible i econòmica.

3.- Major independència

L’autoconsum proporcionarà a la teva empresa més independència, ja que aquest model energètic evita haver de dependre d’altres fonts externes d’energia, així com de les pujades i baixades de preus al mercat.

Amb les plaques solars que instal·lem a les teves empreses, pots captar l’energia del Sol, produir la teva pròpia electricitat i consumir-la per una mínima inversió. Una inversió que amortitzaràs ràpid gràcies a l’estalvi que experimentaràs a la factura elèctrica.

InfinitySun: la teva alternativa d’autoconsum fotovoltaic industrial

Som experts en la instal·lació de plaques fotovoltaiques a empreses i indústries. Instal·lem plaques solars per la mínima inversió perquè puguis consumir l’energia neta del sol i beneficiar-te de tots els avantatges.

Els nostres experts en autoconsum fotovoltaic industrial us assessoraran en tot el procés d’instal·lació, des de la conceptualització fins a la implementació final.

Nosaltres ens encarreguem de tot, des de l’estudi inicial fins a la implantació i legalització del projecte a través del nostre servei específic per a l’autoconsum d’empreses industrials.

Parlem?

Si esteu interessats en les nostres plaques fotovoltaiques i voleu començar a estalviar diners, heu de contactar amb nosaltres. Explica’ns les necessitats de la teva empresa i com més aviat estarem treballant junts.

 

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es