L’autoconsum per a negocis, la solució energètica ideal per a la teva empresa.

L’autoconsum per a empreses permet a qualsevol empresa produir i consumir la seva pròpia electricitat instal·lant panells solars al local o nau industrial. L’autoconsum per a negocis a través de panells fotovoltaics es basa a produir mitjançant plaques solars l’electricitat que es consumirà a la nostra empresa.

No importa la seva mida o sector, els panells solars permeten un estalvi a la factura elèctrica i una menor dependència de l’energia comprada. Descobreix la nostra gamma de plaques solars d’alta qualitat i troba la solució que s’adapta millor a les teves necessitats.

A través de l’autoconsum industrial pots produir la teva pròpia energia 100% renovable i estalviar fins a un 70% del cost. Alhora, genera un augment del valor de mercat de l’immoble, finca o nau. L’autoconsum per a negocis aporta grans beneficis per a l’economia de la vostra empresa o indústria. A més, ajuda a mantenir el nostre planeta net.

La instal·lació de plaques solars d’Autoconsum per a negocis és una opció molt interessant, tenint en compte que una instal·lació d’aquest tipus té una amortització aproximada de 5 a 8 anys i alhora estem participant de la lluita contra el Canvi Climàtic, generant una energia no contaminant, sense emissions de CO2.

Ens encarreguem de totes les gestions perquè es pugui beneficiar de l’autoconsum de manera fàcil i sense preocupacions. Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant al teu projecte. Junts crearem una solució personalitzada que s’adapti a les vostres necessitats.

Avantatges de l’autoconsum fotovoltaic industrial

Alguns dels avantatges que comporta l’autoconsum fotovoltaic empresa són els següents:

1.- Diferenciació
La instal·lació de panells solars a la teva indústria et permetrà distingir-te de la resta d’empreses del teu sector, mitjançant una millora de la teva reputació i responsabilitat social corporativa.
Les empreses o indústries que recorren a la instal·lació d’energia fotovoltaica solen tenir una millor imatge i reputació de cara als consumidors i usuaris, que podran decantar-se per la teva empresa si saben que és respectuosa amb el medi ambient.

2.- Consum sostenible i respectuós amb el medi ambient
És ben sabut que l’aprofitament de l’energia solar comporta un impacte menor en el medi ambient, ja que s’evita l’explotació d’altres recursos no renovables.
Amb el consum d’energia solar, les indústries reduiran la petjada de carboni, cosa que no només els beneficiarà en particular, sinó també a la resta del món.

3.- Estalvi econòmic
Els beneficis mediambientals de lenergia fotovoltaica també es tradueixen en un estalvi econòmic. Es calcula que les empreses que opten per l’energia fotovoltaica acaben estalviant fins a un 70% a la factura de la llum. Això esdevé especialment important en el cas de les indústries o naus que generen un gran consum d’energia, resultant un estalvi important per a moltes instal·lacions de panells fotovoltaics.

Recorda que ara ets part del canvi cap a un planeta més sostenible. Parlem?

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es