Oferim la màxima qualitat amb personal propi i manteniment inclòs una vegada finalitzats els nostres projectes.

Una empresa líder en autoconsum fotovoltaic per a empreses. T’assessorem durant tot el procés i t’oferim una vigilància remota de la teva instal·lació gratuïta durant la vida útil de les teves plaques solars. Prestem servei en tota Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona).

Energies renovables

Comptem amb un equip d’experts altament qualificats amb formació específica per a assessorar el disseny de la instal·lació de productes que contribueixen a l’aprofitament de l’energia neta del nostre entorn.

Oferim la màxima qualitat amb personal propi i manteniment inclòs una vegada finalitzats els nostres projectes.

Som experts en autoconsum solar per empreses.

El nostre principal objectiu és oferir un servei d’atenció al client i un treball de qualitat. És la nostra màxima preocupació.

Dissenyem, desenvolupem, instal·lem i executem tots els nostres projectes amb personal propi. Els nostres clients ens trien perquè ens encarreguem del 100% de la instal·lació.

Com treballem el autoconsum solar per empreses?

Els nostres clients ens trien perquè ens encarreguem del 100% de la instal·lació

Parlem?

Si estàs interessat a conèixer els beneficis de l’autoconsum solar per a la teva empresa, no dubtis a contactar amb nosaltres. Crida’ns i com més aviat millor estarem treballant al teu projecte!

Autoconsum Solar Empreses

  Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

  He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  Equipo tecnico propio de InfinitySun

  Autoconsum Solar per Empreses: Equip tècnic propi d’InfinitySun

  Comptem amb personal propi expert amb energies renovables per a dur a terme totes les instal·lacions d’energia solar i disposem de tècnics especialistes en energia solar fotovoltaica amb una gran experiència professional i formats a la nostra pròpia empresa amb una alta qualificació.

  Oferim al nostre personal tots els coneixements tècnics necessaris i una profunda formació amb prevenció de riscos laborals per a complir amb el marc normatiu vigent i per a oferir el valor afegit de l’especialització.

  Clientes-satisfechos

  Autoconsum Fotovoltaic per Negocis: Una empresa amb clients satisfets

  InfinitySun ofereix els seus productes d’autoconsum fotovoltaic i altres sistemes d’energies renovables, així com aerotèrmia o geotèrmia, buscant la millor solució que s’adapti a cada projecte i oferint la millor instal·lació al preu més ajustat.

  Som una de les empreses d’energia solar fotovoltaica i energies renovables amb més prestigi del nostre país. Amb una sòlida experiència de més de quinze anys al sector (des de 2007), oferim als nostres clients productes i serveis de valor afegit a l’àmbit de les energies renovables, ja sigui un projecte d’energia solar fotovoltaica que impliqui la instal·lació de plaques solars d’autoconsum o la integració amb aerotèrmia i geotèrmia.

  A InfinitySun assessorem a les empreses sempre buscant la millor solució que s’adapti a cada projecte.

  Solucions integrals d’autoconsum fotovoltaic per a empreses amb personal propi.

  Com podem ajudar-te?

  Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

  truca’ns: 937 869 917