Espanya és un dels països europeus que gaudeix de més hores de sol, per tant, tenim l’oportunitat d’aprofitar aquesta llum solar per als nostres beneficis.

La instal·lació de panells solars al vostre local, negoci o nau industrial de qualsevol mida o sector, permetrà produir i consumir la vostra pròpia electricitat, d’aquesta manera l’autoconsum per a empreses ens permet disposar d’una sèrie d’avantatges.

Avui dia l’energia solar és la millor opció per estalviar a la factura de la llum. Es tracta d’una energia neta, sostenible ia més a més amb el seu ús es redueixen les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Aquests són els principals avantatges de l’autoconsum per a empreses:

1-Compromís amb el medi ambient

Amb l’autoconsum per a empreses posem fre a l’escalfament global gràcies als panells solars que produeixen una energia neta 100%. Una instal·lació d’autoconsum evita una tona de CO2 a l’any per cada quilowatt instal·lat.

2.- Beneficis econòmics

Les instal·lacions d’autoconsum fan que el sistema elèctric sigui més eficient, ja que aquesta modalitat de subministrament redueix les pèrdues en el transport i la distribució d’energia elèctrica a causa de la proximitat entre els punts de generació i consum.

3.- Major estalvi

L’autoconsum industrial en general ofereix un estalvi més gran en tots els aspectes.

Tot i que muntar la instal·lació d’autoconsum requereix una inversió inicial, estalviaràs des del moment zero i podràs recuperar la inversió a mitjà-llarg termini. La factura es reduirà significativament a partir del primer dia.

4.- Millora de la imatge corporativa

Quan apostem per l’autoconsum per a empreses o negocis, oferim una imatge d’empresa més innovadora i sostenible. La societat actual valora de manera molt positiva la cura del medi ambient, un punt a favor a l’hora de seleccionar la teva empresa davant de la teva competència. Tots volem treballar amb empreses compromeses amb el planeta, més conscienciats i preocupats pel medi ambient.

Les empreses que volen tenir èxit no només han de centrar els seus esforços en la rendibilitat econòmica, sinó en molts altres factors com ara la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), un concepte que des de l’Observatori de Responsabilitat Social Corporativa defineixen com la “forma dirigir les empreses basada en la gestió dels impactes que la seva activitat genera sobre els seus clients, empleats, accions, comunitats locals, medi ambient i sobre la societat en general”. Menció a part mereix la Responsabilitat Ambiental, el compromís que la companyia té amb la preservació i cura del medi ambient.

5.- Totalment Legal

El Ministeri per a la Transició Ecològica d’Espanya va aprovar un text on es regulen les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l’autoconsum energètic espanyol.

A banda de ser legal també va de la mà de les directrius posades en marxa per la Unió Europea amb l’objectiu de reduir costos, afavorir la sostenibilitat i treballar a favor de la lliure competència.

6.- Generar un valor afegit a la teua coberta.

Els panells són col·locats sobre les grans cobertes de lempresa. També és possible instal·lar aquests panells, sobre les zones d’aparcament, cosa que permetria instal·lar punts de recàrrega per a vehicles elèctrics si fos necessari.

Parlem?
Vols que comencem ja a construir la teva empresa eficient per beneficiar-te de tots els avantatges de comptar amb plaques solars a la coberta o teulada? Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant al teu projecte.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es