Avantatges de les plaques solars per a naus industrials

L’ús d’energia solar ja fa anys que s’utilitza a les llars per escalfar aigua, il·luminar les estances o fer funcionar tots els electrodomèstics i, des de l’inici, ha aportat molts avantatges. Fruit d’aquesta experiència satisfactòria, els darrers anys les empreses han començat a beneficiar-se de l’energia solar amb la instal·lació de plaques solars per a naus industrials.

A InfinitySun som líders en energies renovables, comptem amb l’experiència necessària i els professionals qualificats per instal·lar plaques fotovoltaiques a la teva empresa i et podem ajudar a aprofitar tots els avantatges d’una instal·lació solar.

Per què necessites plaques solars per a naus industrials?

Aquests són els beneficis més destacats que ofereixen les nostres instal·lacions:

1.- Estalvi econòmic

Les naus industrials gasten molta energia que es tradueix en molts diners desemborsats. En canvi, amb la instal·lació de plaques solars, al cap de poc temps es recupera la inversió inicial, gràcies a l’estalvi a la factura de la llum.

2.- Millora del medi ambient

L’energia solar és una energia neta que evita que s’alliberin a l’atmosfera substàncies contaminants com ara el CO2 o el diòxid de sofre. A més, invertir en plaques solars implica unir-se als compromisos de la Unió Europea que persegueixen ser el primer continent climàticament neutre l’any 2050. Per això, ha llançat els fons NextGeneration EU, disponible per a totes les empreses, que ajuden a invertir en energies renovables .

3.- Més competitivitat

Les empreses industrials que aconsegueixen augmentar els ingressos i reduir les despeses poden oferir productes més econòmics. Amb l’estalvi econòmic que obtenen d’instal·lar plaques solars, les companyies poden ser els líders del mercat amb un producte amb unes característiques tècniques excel·lents i un preu sense competència.

Si estàs interessat a obtenir tots els avantatges que aporta la instal·lació de plaques solars per a naus industrials, no dubtis a contactar amb InfinitySun, el teu expert en energia solar.

Recorda que ara ets part del canvi cap a un planeta més sostenible. Parlem?

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es