L’energia fotovoltaica està irrompent a empreses i habitatges gràcies a la gran quantitat de beneficis que aquesta ofereix a tots els nivells.

I és que són molts els avantatges que et proporciona una correcta instal·lació solar fotovoltaica, tant per al medi ambient com per reduir despeses a la factura de la llum.

Si vols saber-ne més sobre els beneficis que t’ofereix l’energia fotovoltaica, segueix llegint.

Els avantatges d’una instal·lació solar fotovoltaica correcta

Aquests són els beneficis més destacats:

1.- Estalvi

Probablement aquesta sigui la més òbvia de totes, però és indubtable que l’avantatge més gran d’una correcta instal·lació solar fotovoltaica és l’estalvi que aquesta t’ofereix en el consum energètic.

Però no només veuràs reduïda la despesa cada mes, sinó que una correcta instal·lació fotovoltaica també reduirà els costos associats al manteniment, atès que si aquesta és realitzada per un bon professional i amb productes de qualitat, pràcticament no necessitaràs pagar pel seu manteniment.

A més, l’energia fotovoltaica evita que hagis de dependre del preu de l’energia en cada moment, cosa que t’ofereix més estabilitat i seguretat econòmica.

2.- Menys contaminació

És innegable que l’instal·lació d’energia solar fotovoltaica contribueix a la reducció de la contaminació al planeta. Això és així perquè suposa una reducció de la petjada de carboni que es genera, la qual cosa s’estima que suposa un estalvi de gairebé 1 tona d’emissions de CO2 a l’any. També redueix les partícules Sox i NOx, reduint alhora l’efecte hivernacle.

3.- Millora en la qualificació energètica del teu habitatge

La instal·lació de plaques solars al teu habitatge o negoci contribuirà a millorar-ne la qualificació energètica, la qual cosa et servirà per obtenir una reducció en l’impost de béns immobles (IBI).

Així mateix, també augmentarà el valor del teu habitatge o local per a la posterior venda o lloguer.

4.- Rendibilitat

L’energia solar fotovoltaica és, sens dubte, una opció que s’està imposant amb més freqüència com la millor alternativa per garantir l’estalvi i l’eficiència en el consum energètic.

Els preus, l’efectivitat i la fiabilitat que ofereix la converteixen en una opció molt rendible per a una producció i consum d’energia econòmics i sostenibles.

A Infinity Sun som experts en la integració d’energies renovables. Si vols fer el salt a una energia més sostenible i econòmica, posa’t en contacte amb nosaltres.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es