Són múltiples i nombrosos els beneficis que ofereix l’autoconsum per a empreses, ja sigui a grans empreses o pimes, així com a qualsevol tipus de sector: agricultura, ramaderia, sector tecnològic o, fins i tot, a escoles.

En Infinity Sun hemos realizado un recopilatorio de los beneficios que ofrece el autoconsumo para las empresas, empezando por el ahorro y terminando por las ventajas en el ámbito de la imagen corporativa.

Quins són els beneficis de l’autoconsum per a empreses?

Aquests són els principals avantatges:

1.- Solidaritat amb el medi ambient

La utilització d’energia solar a la teva empresa o negoci contribueix, sigui directament o indirectament, a generar majors beneficis a nivell mediambiental. En evitar l’ús de fonts d’energia contaminants i l’emissió de gasos que provoquen l’efecte hivernacle, contribuiràs a millorar la qualitat de l’aire.

Això, alhora, és solidari amb el país, atès que contribueix a la reducció d’importació de combustibles fòssils, així com de la dependència energètica, cosa que millora la sobirania energètica i equilibra els moviments comercials.

2.- Beneficis a l’economia

L’indústria de l’autoconsum ha suposat, i encara suposa, la creació d’ocupació directa, qualificada i local, per la qual cosa també s’enforteix la competitivitat entre les empreses.

Això vol dir que és un motor per a la millora de l’economia, així com també per a un correcte desenvolupament tecnològic i de la innovació.

3.- Major estalvi

Sens dubte, tots els avantatges que ofereix l’autoconsum per a empreses es podrien resumir en un estalvi més gran, tant per a les empreses consumidores d’energia fotovoltaica, com per a la resta dels consumidors.

Això és així perquè la reducció que suposa l’autoconsum a la factura de la llum acaba afavorint el conjunt de consumidors del país, ja que promou la reducció del preu en l’electricitat i de la factura de la llum.

4.- Millora de la imatge corporativa

Finalment, hi ha un avantatge, potser no tan evident però important a tenir en compte a l’hora de passar-se a l’autoconsum fotovoltaic, i és com aquest pot afavorir la imatge corporativa de la teva companyia.

L’instal·lació de panells fotovoltaics a la teva empresa o negoci et farà distingir-te de la resta de la indústria del teu sector i et proporcionarà un valor afegit que podràs potenciar davant d’una possible estratègia de màrqueting per a la captació de nous clients o col·laboradors.

En conclusió, són múltiples i molt variats els avantatges que ofereix passar a l’autoconsum per a les empreses. Si vols beneficiar-te’n i fer-ho amb total seguretat i garanties, posa’t en contacte amb nosaltres. A Infinity Sun som especialistes en autoconsum.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es