Si estàs pensant en instal·lar plaques solars per a l’autoconsum a casa teva o empresa, hi haurà moltes coses que voldràs saber abans.

Si estàs pensant en instal·lar plaques solars per a l’autoconsum a casa teva o empresa, hi haurà moltes coses que voldràs saber abans. A InfinitySun som experts en la instal·lació de plaques solars per a l’autoconsum i és per això que hem preparat un article per animar-te a fer el salt cap a la instal·lació de plaques solars.

L’autoconsum solar, també conegut com a autoconsum fotovoltaic, és un sistema de generació d’energia a través del qual s’aprofita l’energia solar per a l’estalvi energètic.

Aquest sistema consisteix en la generació delectricitat per mitjà de plaques solars fotovoltaiques que, gràcies a la llum solar, alimenten els equips elèctrics de casa teva o la teva empresa.

Beneficis d’instal·lar plaques solars per a autoconsum

En aquest sentit, i en primer lloc, cal parlar dels avantatges que ofereix la instal·lació de plaques solars per a l’autoconsum, ja que aquesta opció us permetrà beneficiar-vos d’una energia sostenible i generar la vostra pròpia electricitat de forma més econòmica:

La instal·lació de plaques solars t’ajudarà a reduir fins a un 70% el cost de l’electricitat a la teva llar o empresa.

D’aquesta manera, per una mínima inversió inicial estalviaràs més a la teva factura elèctrica durant molt més temps.

Així mateix, aquesta mesura és molt més respectuosa amb el medi ambient, per la qual cosa estaràs contribuint a lluitar contra el canvi climàtic.

Instal·lar plaques solars per a autoconsum és senzill

La instal·lació de plaques solars per a l’autoconsum, tant si és per a la teva empresa com per a la llar, és relativament fàcil. Aquesta es basa en tres components principals:

1. Instal·lació dels panells fotovoltaics: Aquests són els que s’encarreguen de convertir l’energia solar en electricitat.

2. Instal·lació d’inversors solars: Els quals transformen el corrent continu que entra per les plaques solars en corrent altern per ser usat a casa teva o empresa.

3. Instal·lació de suports per subjectar els panells a la teulada.

Finalment, hi ha l’opció d’instal·lar bateries si el teu objectiu és desconnectar-te totalment de la xarxa elèctrica.

A InfinitySun som líders en autoconsum fotovoltaic amb una àmplia experiència al sector. Si estàs pensant en beneficiar-te de l’autoconsum solar i estalviar a la factura de la llum contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es