A l’hora de prendre la decisió d’instal·lar un sistema d’autoconsum fotovoltaic, és important triar bé l’empresa d’autoconsum fotovoltaic que la farà.

A l’hora de prendre la decisió d’instal·lar un sistema d’autoconsum fotovoltaic, és important triar bé l’empresa d’autoconsum fotovoltaic que la farà.

Hi ha multitud d’empreses especialitzades en autoconsum fotovoltaic, però hi ha una sèrie d’aspectes a tenir en compte a l’hora de triar quina és la més adequada segons les necessitats específiques.

Obtenir ofertes de diferents empreses t’ajudarà a estar millor informat o informada i així poder prendre una decisió amb més seguretat i garanties.

A InfinitySun ens preocupem perquè triïs l’opció que millor s’adapti al teu cas concret i és per això que hem creat una llista amb les característiques més importants que cal tenir en compte per ajudar-te a triar la teva empresa d’autoconsum fotovoltaic de confiança.

Característiques que defineixen les empreses d’autoconsum fotovoltaic

Per començar, qualsevol empresa que hagi de realitzar una instal·lació de plaques solars a casa teva o empresa haurà de realitzar un estudi inicial en detall per oferir-te la solució més adaptada al teu cas.

Així mateix, serà important que l’equip tècnic encarregat de la instal·lació formi part de la pròpia empresa. A InfinitySun, comptem amb un equip tècnic propi i format, amb una gran experiència professional.

També recomanem que consulteu les opinions i experiències de clients, així com els anys d’experiència de l’empresa a escollir. En aquest cas, la reputació és important, ja que és una instal·lació a llarg termini i una gran inversió.

Finalment, si l’empresa ofereix manteniment posterior a la instal·lació aportarà un valor afegit que cal considerar, ja que això permetrà evitar futures incidències o complicacions en el temps.

InfinitySun, la teva millor elecció

La nostra empresa ofereix un servei de manteniment de tota la instal·lació, duent a terme totes les actuacions preventives per evitar desperfectes en la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic i així garantir-ne el funcionament correcte en tot moment.

 • A InfinitySun, ens preocupem perquè tinguis una bona experiència en la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic. És per això que oferim un servei complet que compta amb:
 • La realització d’un estudi inicial,
 • Disseny d’un projecte d’enginyeria
 • L’execució de la instal·lació
 • El manteniment de la mateixa.

Així mateix, també oferim la possibilitat de realitzar tots els tràmits necessaris per a la legalització de les instal·lacions, així com la tramitació d’ajuts i subvencions amb l’administració pública per ajudar i acompanyar els nostres clients.

Si busques entre les millors empreses d’autoconsum fotovoltaic, hauries de valorar la nostra opció i contactar amb nosaltres.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

  Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

  He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  Més novetats Infinitysun.es