Des d’InfinitySun t’expliquem com instal·lem un sistema de plaques solars a la teva empresa o habitatge.

El primer que cal fer a l’hora d’instal·lar panells solars és obtenir un estudi inicial d’instal·lació fotovoltaica valorant les possibilitats de la teva empresa o habitatge i una anàlisi del consum.

El nostre equip de professionals a la instal·lació de panells solars realitzarà un estudi previ de l’orientació i superfície de la teva coberta, així com de les possibles zones fosques per determinar si es compleixen els mínims per a la instal·lació de plaques solars. A l’estudi inicial realitzat per InfinitySun incloem una viabilitat econòmica amb les dades econòmiques de la inversió per afavorir la millor decisió.

A InfinitySun us oferim una solució integral, des de la proposta inicial fins a la instal·lació, legalització i posada en marxa. No t’has de preocupar per res.

En tenir tot això fet, ja podràs dur a terme la instal·lació fotovoltaica a la teva coberta.

Com és la instal·lació de panells solars?

Es tracta d’un procés meticulós i que s’ha de fer amb la cura més gran per part d’un professional en el sector per garantir l’òptim funcionament del sistema i evitar problemes futurs. El nostre personal tècnic és l’encarregat de dirigir i executar la instal·lació de manera àgil i segura.

Muntar els suports de les plaques

La primera cosa és muntar els suports de les plaques a la coberta amb l’estructura idònia per a la nostra coberta.

Fixar la coberta i les plaques solars

Un cop posada l’estructura, la fixem a la coberta i hi col·loquem els panells fotovoltaics.

Realitzar la connexió del sistema amb l’inversor

La funció de l’inversor és simplement convertir l’electricitat que rep en forma de corrent continu a corrent altern. El corrent altern és el que utilitzem als nostres habitatges i empreses en vida diària.

Si l’inversor rep els raigs del sol, es podria escalfar, per la qual cosa és important que l’inversor estigui arrecerat davant la llum solar.

Connectar l’inversor al quadre elèctric

Finalment, l’inversor es connecta al quadre elèctric, com si fos un circuit diferenciat de l’habitatge, quedant completada la part d’instal·lació de corrent altern.

L’equip de professionals d’InfinitySun us aconsellarà i assessorarà perquè el rendiment de la vostra instal·lació fotovoltaica sigui òptima.

Els professionals de la nostra empresa vetllen perquè la instal·lació funcioni com el primer dia amb un manteniment preventiu i correctiu.

A InfinitySun ens adaptem a les vostres necessitats per oferir-vos el millor projecte possible d’integració d’energies renovables.

Recordeu el nostre equip de professionals s’encarrega de tramitar les ajudes i subvencions amb l’administració pública perquè els nostres clients no s’hagin de preocupar de res.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es