Ja fa anys que les empreses instal·len plaques solars a cobertes de naus industrials per aprofitar-se dels avantatges de l’energia neta del sol i ser més competitives. En aquest sentit, l’aposta per les energies renovables és clau per estalviar a la factura de la llum.

A InfinitySun portem més de deu anys apostant per l’autoconsum industrial i ajudant les empreses a instal·lar plaques solars. Seguim un mètode de treball rigorós per garantir un resultat excel·lent.

Com instal·lem plaques solars a cobertes de naus industrials?

El nostre mètode de treball segueix aquests passos:

1.- Estudi inicial: Els nostres professionals, altament qualificats, realitzen un estudi detallat que inclou la viabilitat econòmica i la solució que s’ajusta millor a les necessitats del client.

2.- Projecte d’enginyeria: El nostre equip d’enginyers realitza el projecte adaptat a les necessitats del client i amb tots els detalls perquè no s’hagi de preocupar de res.

3.- Tramitació d’ajuts: Ladministració pública ofereix subvencions a les empreses per instal·lar plaques solars, però, sovint, el procés de tramitació és tediós i implica molts obstacles. El nostre equip s’encarrega de sol·licitar ajuts per a la tranquil·litat dels nostres clients.

4.- Legalització d’instal·lacions: Un cop finalitzada la instal·lació de plaques fotovoltaiques, el nostre equip de professionals s’encarrega dels tràmits perquè la instal·lació sigui legal i es pugui posar en funcionament com més aviat millor.

5.- Manteniment: Perquè les plaques solars funcionin com el primer dia, la instal·lació necessita un manteniment preventiu i correctiu. El nostre equip de manteniment realitzarà les tasques preventives necessàries per evitar desperfectes i repararà qualsevol desperfecte que pugui patir la instal·lació.

Si estàs interessat/da en el nostre servei professional d’instal·lació de plaques solars a cobertes de naus industrials perquè la teva empresa es pugui aprofitar de tots els avantatges de l’autoconsum, pots contactar amb InfinitySun, el teu expert en autoconsum fotovoltaic.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es