Instal·lar plaques solars per a autoconsum s’està convertint, cada cop més, en una opció triada per moltes empreses per estalviar en la factura de la llum i respectar al seu torn el medi ambient.

Instal·lar plaques solars per a autoconsum s’està convertint, cada cop més, en una opció triada per moltes empreses per estalviar en la factura de la llum i respectar al seu torn el medi ambient. Amb una mínima inversió, podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els avantatges.

No obstant això, abans d’optar per aquesta opció, heu de tenir en compte alguns factors i conceptes previs amb l’objectiu de prevenir possibles riscos o complicacions en un futur.

A InfinitySun som experts en la instal·lació de plaques solars per a autoconsum. És per això que hem recopilat uns quants consells que cal tenir en compte abans de passar-te a l’energia fotovoltaica.

Factors a tenir en compte abans d’instal·lar plaques solars per a autoconsum:

Buscar una empresa professional
És important acudir a una empresa professional amb un equip tècnic propi per procedir a la instal·lació de plaques solars a la teva empresa.
Comparativa d’empreses
S’haurà de fer un estudi de les opcions de pressupost de diferents empreses d’instal·lació de panells solars i fer-ne una comparativa. Revisar la seva experiència i prestigi al sector de les energies renovables.
Assessorament tècnic
Has d’exigir detalls tècnics i deixar-te assessorar pels professionals de la instal·lació fotovoltaica, amb l’objectiu d’escollir aquella opció que et proporcioni més seguretat i confiança.
Estudi previ
L’empresa haurà de fer una anàlisi de la teva empresa i informar-te sobre tot el procés d’instal·lació, tenint en compte els avantatges i els riscos per, posteriorment, passar a oferir-te opcions de finançament i informar-te sobre la possibilitat d’adquirir subvencions que et puguin ajudar a finançar la instal·lació.

Passos a seguir a la instal·lació de plaques solars per a autoconsum

Un cop et decideixis a procedir a la instal·lació de plaques solars per a autoconsum i posteriorment a triar l’empresa que ho realitzarà, és important que tinguis en compte els passos que s’acostumen a seguir a la instal·lació de panells solars.

Aquests són:

  • El muntatge dels ancoratges al sostre.
  • La fixació dels perfils dalumini on aniran instal·lats els ancoratges.
  • La instal·lació de les plaques solars i dels cablejats.
  • La connexió final dels mateixos a la unitat de consum.

Després de seguir tots aquests passos, es pot tastar el funcionament de les plaques solars.

InfinitySun ofereix plaques solars d´autoconsum per a tot tipus d´empreses, ajudant a reduir fins a un 70% el cost de l´electricitat.

Amb les plaques solars que instal·lem a la teva empresa, pots captar l’energia del Sol, produir la teva electricitat i consumir-la per una mínima inversió. Una inversió que amortitzaràs ràpid gràcies a l’estalvi que experimentaràs a la factura elèctrica.

El nostre equip d’experts t’assessorarà i acompanyarà en el teu procés de decidir-te a instal·lar plaques fotovoltaiques d’autoconsum. Contacta amb nosaltres i ben aviat estarem treballant al teu projecte!

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es