Hi ha una sèrie de característiques que tenen en comú les millors empreses d’autoconsum fotovoltaic que les converteixen en els teus referents com a consumidor a l’hora d’optar per la instal·lació de plaques solars a la teva empresa o vivenda.

Alguns d’aquests factors que garanteixen la reputació de les companyies d’autoconsum fotovoltaic són els següents:

1.- L’assessorament previ a la instal·lació.

2.- Lexperiència i formació de lequip tècnic.

3.- El servei de monitorització i acompanyament.

A InfinitySun volem oferir-te una sèrie de consells perquè, si estàs pensant en instal·lar plaques solars a casa teva o empresa, sàpigues identificar quines són les millors empreses d’aquest tipus.

Com escollir empreses d’autoconsum fotovoltaic?

Tal com ja hem esmentat, hi ha una sèrie de característiques que hauràs de tenir en compte a l’hora d’escollir l’empresa que realitzarà la instal·lació d’un sistema d’energia fotovoltaica a la teva empresa o domicili:

Assessorament previ a la instal·lació:

Triar correctament és important comptar amb la màxima informació possible sobre funcionament, procés d’instal·lació, avantatges i inconvenients del consum fotovoltaic. Per això, és essencial que l’empresa escollida us assessori correctament i amb el màxim detall. Això us aportarà seguretat i confiança a l’hora d’apostar per un nou model energètic.

Experiència i formació de l’equip tècnic:

Així mateix, els anys d’experiència i formació específica de l’equip instal·lador conformen la reputació de les empreses dedicades a l’autoconsum fotovoltaic, ja que això representa un valor afegit a l’hora de procedir a la instal·lació, oferint als consumidors i clients la confiança que necessiten el moment de prendre una decisió daquest tipus.

Servei de manteniment i acompanyament:

Finalment, és important observar si l’empresa compta amb un servei de manteniment i acompanyament posterior a la instal·lació, ja que molt probablement us sorgiran dubtes o incidències que serà imprescindible resoldre amb l’ajuda d’un professional.

Així mateix, és imprescindible que l’empresa ofereixi una garantia després de la instal·lació.

A més d’aquests factors, hi ha altres característiques que proporcionen un valor afegit a les empreses d’autoconsum fotovoltaic:

  • la transparència i veracitat en tot el procés.
  • el fet que es facin càrrec dels tràmits burocràtics imprescindibles per a la instal·lació o la flexibilitat.

Per què escollir-nos?

A InfinitySun som experts en autoconsum fotovoltaic, tant per a empreses com a particulars. Comptem amb un equip tècnic expert en la instal·lació i manteniment de plaques solars, així com amb una àmplia experiència al sector.

A més, us oferim les màximes garanties i us acompanyem durant el procés de legalització de les instal·lacions, així com en la tramitació d’ajudes ofertes per l’administració pública per a la instal·lació d’energia fotovoltaica a la vostra empresa o habitatge.

Si esteu pensant en passar-vos a l’autoconsum fotovoltaic, contacteu amb el nostre equip d’experts i estarem encantats d’assessorar-vos.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es