Cada cop són més les empreses que decideixen apostar per la sostenibilitat i el respecte al medi ambient en la seva forma de generar energia. L’energia solar fotovoltaica per a empreses representa una gran aposta que atorga grans avantatges, no només a nivell mediambiental, sinó també i, especialment, a les mateixes companyies.

L’energia solar fotovoltaica és una font denergia renovable. Aquesta s’obté mitjançant la conversió de la llum solar en electricitat. És inesgotable, no contaminant i ofereix múltiples beneficis.

Avantatges de l’energia solar fotovoltaica per a les empreses

Són molts els beneficis que suposa apostar per l’energia solar fotovoltaica perquè les empreses puguin obtenir l’electricitat que necessiten per
produir, començant per l’estalvi econòmic i fins i tot la millora de la imatge corporativa de la teva companyia:

1.- Reducció a la factura de la llum:

En un moment en què el preu de la factura de la llum va cada cop més en augment, la instal·lació d’energia fotovoltaica a la teva empresa et pot aportar un estalvi important. La llarga vida útil dels panells solars (aproximadament uns 25 anys) fa que el preu de la seva instal·lació ràpidament quedi amortitzat, mentre que notaràs la baixada de preu a la teva factura de la llum cada mes.

2.- Major eficiència energètica:

El fet de comptar amb una font energètica independent a l’energia del mercat us proporcionarà a la vostra empresa una major eficiència, ja que gran part de les necessitats energètiques de la vostra empresa estaran cobertes. A més, l’energia solar fotovoltaica permet la instal·lació de bateries per emmagatzemar l’energia solar sobrant i fer-ne ús més tard.

3.- Reducció de l’impacte mediambiental:

Clarament, aquest és un dels avantatges més grans que obtindràs amb la instal·lació d’energia solar fotovoltaica a la teva empresa. La reducció a la teva petjada de carboni genera un impacte positiu per al medi ambient. Amb la instal·lació d’energia solar estareu contribuint a crear un món més sostenible.

4.- Millora de la reputació de la teva empresa:

A conseqüència de ser una opció més sostenible, un dels avantatges més grans que suposa la instal·lació d’energia solar fotovoltaica a la teva companyia és la millora de la seva responsabilitat social corporativa, de la seva reputació i de la seva competitivitat.

A InfinitySun som experts en la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per a empreses i naus industrials. Si estàs interessat en instal·lar energia solar fotovoltaica a la teva empresa, posa’t en contacte amb nosaltres.

contacta amb nosotres.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es