Què significa tenir una empresa que utilitza energia renovable?

Les energies renovables es diuen així per la seva capacitat d’obtenir fonts d’energia 100% naturals i inesgotables per la seva capacitat natural de regeneració.

Diferència d’energia renovable i no renovable

Malgrat la definició d’energia renovable, és fàcil tenir problemes per a entendre què és renovable i que no renovable. Per això, volem deixar-te clares quins són els seus principals característiques, seguides dels seus avantatges

Energia renovable: són aquelles que es produeixen amb recursos naturals i mai s’acaben.

Energia no renovable: L’energia tradicional és l’energia obtinguda a partir de combustibles fòssils (com el petroli) i combustibles nuclears. Estan restringides i emeten gasos contaminants a l’atmosfera.

Ara sí, ja podem estudiar els avantatges i desavantatges de les energies renovables a Espanya.

Quins són els avantatges de les energies renovables

Les energies renovables tenen molts avantatges, i volem que coneguis almenys les més importants. D’aquesta manera, sabràs més sobre la importància d’apostar per ella i podràs compartir-la amb els teus amics i familiars.

És Energia Verda: Un dels beneficis de l’energia renovable és que aquesta és verda. D’aquesta manera, contribuïm amb el planeta obtenint la mateixa qualitat en les nostres llars.

Són Netes: El principal avantatge d’aquesta energia enfront de les convencionals és que no produeix emissions de CO₂ ni altres gasos contaminants a l’atmosfera. Són energies totalment netes i respectuoses amb el planeta.

Són Inesgotables: Els combustibles fòssils com el carbó, el petroli o el gas natural no es reposen, mentre que el sol, l’aigua o el vent són fonts d’energia permanentment disponibles.

Són Segures: L’ús d’energia renovable per a generar electricitat no presenta riscos per als humans ni per al medi ambient. Aquesta és un avantatge sobre els dubtes sobre la seguretat de l’energia nuclear o les preocupacions sobre la contaminació associada amb el consum de combustibles fòssils.

Fes la teva empresa o negoci més competitiu i sostenible

Ara és una oportunitat apostar pel sector fotovoltaic, ja que el preu d’una placa fotovoltaica ha baixat. Amb una mínima inversió, podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els seus avantatges. Els sistemes d’electricitat solar que instal·lem són una oportunitat d’estalvi per a les teves instal·lacions.

Amb les plaques solars que instal·lem en la teva empreses, pots captar l’energia del Sol, produir la teva pròpia electricitat i consumir-la per una mínima inversió. Una inversió que amortitzaràs ràpid gràcies a l’estalvi que experimentaràs en la factura elèctrica.

Nosaltres ja ens hem sumat al canvi, t’apuntes a l’energia verda?

  Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

  He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  Truca’ns

  Pol. Ind. Santa Margarida II
  c/ Colom, 453 nau C 15
  08223 Terrassa (Barcelona)

  Email

  Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

  Parlem?

   Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

   He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

   Més novetats Infinitysun.es