Vols estalviar diners a la factura de la llum? Doncs ara ho tens molt fàcil amb les solucions d’autoconsum fotovoltaic per a empreses que t’oferim.

A InfinitySun tenim més de 15 anys d’experiència a la instal·lació de plaques solars per a empreses. Ens encarreguem de tot el procés. Des de la conceptualització a la posada en funcionament de la instal·lació, passant pel disseny i la sol·licitud dels permisos i subvencions.

La nostra proposta d’autoconsum fotovoltaic per a empreses

Oferim plaques solars fotovoltaiques per a empreses i naus industrials. Amb una inversió que hauràs amortitzat al cap de pocs anys de la instal·lació, podràs generar la pròpia energia que necessites per al dia a dia del teu negoci.

Ens encarreguem de dissenyar el projecte i decidir quina és la millor opció que tens a la teva disposició perquè puguis aprofitar al màxim l’energia neta del Sol.

Tramitem els ajuts i els permisos per poder posar en funcionament la instal·lació fotovoltaica i així que la teva empresa pugui començar a estalviar diners a la factura de la llum.

A més, una vegada que la instal·lació està en ús, duem a terme la monitorització i el control al llarg de tota la vida útil per aconseguir que el teu negoci es pugui beneficiar del màxim rendiment possible.

L’autoconsum fotovoltaic per a empreses ofereix molts beneficis més enllà de l’estalvi a la factura de la llum. Per exemple, permet augmentar la reputació i la construcció duna imatge de marca responsable i ecològica.

A InfinitySun comptem amb un equip de professionals experts en energia solar amb una alta qualificació per oferir-te la millor solució.

Si estàs interessat que la teva empresa comenci a reduir la despesa energètica, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es