Que es l’autoconsum fotovoltaic industrial?

L’autoconsum fotovoltaic industrial suposa grans beneficis per a les empreses, com ara l’estalvi d’energia, l’eficiència energètica o la reducció dels costos de producció.

A InfinitySun som experts en l’assessorament i la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic per a empreses del sector industrial i, per això, t’expliquem què és i els seus principals avantatges.

Què és l’autoconsum fotovoltaic industrial?

L’autoconsum fotovoltaic per a companyies del sector industrial és una manera de generació d’energia solar dirigida especialment a empreses o indústries de gran consum.

Bàsicament, consisteix a instal·lar panells solars a indústries (naus industrials o parcs empresarials) amb la finalitat de generar la seva pròpia energia i així estalviar en el consum d’energia convencional.

Quins són els beneficis?

Un dels principals avantatges és que et permet estalviar energia i, per això, també suposa un augment de l’eficiència energètica a la teva indústria. Gràcies a l’autogeneració d’energia a través de la llum solar, aquesta no dependrà tant del mercat energètic, cosa que sens dubte abaratirà els costos a la factura de la llum.

Aquesta disminució dels costos energètics suposa també una reducció dels costos de producció, cosa que implica més competitivitat per a la teva empresa, així com un augment en la capacitat d’inversió.

La reducció de l’impacte mediambiental també és un avantatge de l’autoconsum fotovoltaic per a indústries, ja que la instal·lació de plaques solars redueix considerablement les emissions de gasos contaminants i contribueix a la lluita contra el canvi climàtic.

Finalment, tota aquesta sèrie d’avantatges us permetran a la vostra empresa distingir-vos de la resta d’indústries del sector i, d’aquesta manera, podreu millorar la vostra reputació. En apostar per una energia més sostenible i el compromís amb el medi ambient aportaràs un valor afegit a la teva empresa, millorant la seva responsabilitat social corporativa.

Si vols saber més sobre com et pots beneficiar de l’autoconsum fotovoltaic industrial, posa’t en contacte amb els nostres experts i t’assessorarem sense compromís.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es