Gestionem projectes integrals per aconseguir la màxima eficiència energètica a la teva llar amb la integració d’un sistema de plaques solars fotovoltaiques i un sistema d’aerotèrmia o geotèrmia.

Infinitysun s’encarrega de tots els aspectes que necessita la teva casa per aconseguir la més alta eficiència energètica i el màxim estalvi econòmic.

Eficiència energètica

Eficiència energètica. Energies renovables

Fem tot el possible per instal·lar en el teu habitatge el sistema d’energies renovables més eficient possible. Instal·lem plaques solars per generar l’energia necessària per al teu sistema d’aerotèrmia o geotèrmia.

A través de les plaques solars que instal·lem et beneficiaràs de l’autoconsum fotovoltaic i obtindràs l’energia necessària per a subministrar l’electricitat que requereixin els dos sistemes d’energies renovables i aconseguiràs beneficiar-te d’un gran estalvi econòmic i de tots els avantatges de comptar amb una llar eficient. Com podem ajudar-te?

Eficiència energètica. Aerotèrmia i Geotèrmia

Podràs beneficiar-te dels avantatges de l’aerotèrmia i la geotèrmia amb el terra radiant o els fancoils, els dos principals sistemes de distribució que tens a la teva disposició per distribuir la refrigeració o la calefacció generada per la bomba de calor.

Per aconseguir la màxima eficiència energètica en habitatges i un gran estalvi econòmic a casa teva, necessites un projecte integral d’energies renovables com el que t’oferim nosaltres que combini plaques solars i un sistema d’aerotèrmia o geotèrmia.

En els nostres projectes d’energia renovable ens encarreguem d’instal·lar completament el teu sistema de calefacció i climatització respectuós amb el medi ambient i d’instal·lar també tots els elements d’emissió com ara radiadors, terra radiant i fancoils.

Eficiència energètica

En els nostres projectes d’energia renovable ens encarreguem d’instal·lar completament el teu sistema de calefacció i climatització respectuós amb el medi ambient.

Instal·lem també tots els elements d’emissió com ara radiadors, terra radiant i fancoils.

Què és el terra radiant?

El terra radiant és un sistema de calefacció cada vegada més demandat pels particulars que funciona a través d’un sistema de canalització d’una font de calor sota terra. El seu principal avantatge és una distribució de l’escalfor de manera més homogènia per tota la casa, ja que no l’afecten els moviments de l’aire. És clau per aconseguir l’eficiència energètica en habitatges, juntament amb la instal·lació de plaques solars.

Es tracta d’una opció de calefacció cada vegada més sol·licitada pels particulars, ja que ofereix estètica i discreció.

Amb el terra radiant que t’instal·lem, podràs gaudir de calefacció sense haver de col·locar cap element extra com radiadors o reixetes.

A més, aquest sistema de climatització eficient es pot traslladar a parets, sòcols i sostres per així transformar-los en font de calor.

Què són els Fan Coils?

Els fan coils o ventiloconvectors són sistemes de climatització tant de fred com de calor que distribueixen en tot l’habitatge l’aire fred o calent generat per la bomba de calor aerotèrmica o geotèrmica.

Són elements molt importants per aconseguir una alta eficiència energètica a les llars unifamiliars.

Com funcionen?

Són dispositius compostos per una bateria o intercanviador de fred o calor (coil) i un ventilador (fan) i es diferencien d’altres emissors tradicionals de climatització per la seva mida compacta i per ocupar poc espai.

Per refrigerar o escalfar l’habitació i aconseguir una alta eficiència energètica a les llars unifamiliars fan servir l’aigua com a component refrigerant. Reben l’aigua calenta o freda d’una refredadora remota o caldera i la fan circular per uns tubs o serpentines.

Quan reben l’aigua, llavors el ventilador s’encarrega d’impulsar l’aire i l’introdueix en els tubs per on circula l’aigua. En aquest procés es produeix una termotransferència i després l’aire es filtra i surt de l’estança per climatitzar-la tant a l’estiu com a l’hivern.

Per aconseguir refrigerar o escalfar el teu habitatge tens a la teva disposició fan coils de dos tubs. Aquest element és imprescindible per al teu sistema d’aerotèrmia i per aconseguir la màxima eficiència energètica a la teva llar i el màxim estalvi quan ho integres amb un sistema de plaques solars.

Fan coils de dos tubs?

Aquestes són les característiques més destacades de la classe de fan coils que es fa servir més per aconseguir el màxim estalvi gràcies a la combinació de l’aerotèrmia i les plaques solars. Una combinació que t’oferirà la màxima eficiència energètica a casa:

Els Fan coils de dos tubs són emissors senzills, però funcionals que tenen un cost moderat i que funcionen amb un tub d’impulsió i de retorn que només permet proporcionar o fred o calor.

Els faincoils són una opció a tenir en compte cada vegada més a les llars perquè són silenciosos i compactes i perquè són discrets i no ocupen molt espai. Són ideals per a instal·lacions domèstiques. Són necessaris per comptar amb un sistema d’aerotèrmia i per aconseguir la màxima eficiència energètica a la teva llar, juntament amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques.

Parlem?

Vols que comencem a construir la teva casa eficient perquè puguis beneficiar-te ja de tots els avantatges de tenir un sistema d’aerotèrmia o de geotèrmia i plaques solars? Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant en el teu projecte.

FORMULARI DE CONTACTE

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Com podem ajudar-te?

    Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

    truca’ns: 937 869 917