És ben sabut que la instal·lació de panells fotovoltaics proporciona una gran quantitat d’avantatges, entre els quals destaca el fet que aquesta energia és respectuosa amb el medi ambient i resulta molt més econòmica per a la butxaca.

Tot i això, en aquest article indagarem sobre quins són els avantatges dels panells fotovoltaics per a la teva empresa, atès que aquest model energètic proporciona també grans beneficis en el sector dels negocis.

Panells fotovoltaics per a la teva empresa

Cada cop són més les empreses que opten per la instal·lació de panells fotovoltaics amb l’objectiu de reduir els costos d’energia.

Molts especialistes del sector asseguren que el futur estarà marcat per un model d’energia més eficient i, per tant, animen els empresaris a optar per la instal·lació de plaques solars als seus negocis, ja que són múltiples els beneficis que ofereix la instal·lació d’aquestes plaques.

Els avantatges d’instal·lar panells fotovoltaics a la teva empresa

Són molts els avantatges que aporta la instal·lació de panells fotovoltaics a les empreses.

A continuació, et detallem els beneficis més destacats:

1.- Estalvi econòmic

Aquest model elèctric suposa un estalvi dentre un 50% i un 80% del consum delectricitat. Això us permetrà disminuir els costos fixos de l’energia i la dependència dels preus del mercat. A més, la teva empresa assegurarà un pressupost reduït a la factura de la llum, permetent fer un càlcul més exacte i anticipat de la despesa energètica de la teva empresa.

2.- Major eficiència i competitivitat

Aquest model genera solucions no sols més econòmiques, sinó molt més sostenibles gràcies a la reducció d’emissions de CO2. Això us diferenciarà de la resta d’empreses del sector, oferint un valor afegit al vostre negoci.

A més, amb la reducció de l’ús de combustibles fòssils i de les emissions de gasos ajudaràs a contribuir a tenir cura del planeta.

3.-  Reconeixement social i augment de la reputació

El medi ambient és un valor a la nostra societat i diferents estudis han demostrat que implementar una estratègia ecològica i sostenible a l’empresa permet augmentar la satisfacció dels clients i dels empleats.

A InfinitySun som líders en autoconsum fotovoltaic. Si estàs pensant a passar-te a un model energètic més sostenible, consulta els nostres experts en la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a empreses.

Ara és una oportunitat apostar pel sector fotovoltaic, ja que el preu d‟una placa fotovoltaica ha baixat. Amb una mínima inversió, podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els avantatges. Els sistemes d’electricitat solar que instal·lem són una oportunitat d’estalvi per a les instal·lacions.

El sistema que et proporcionem et permetrà beneficiar-te de l’autoconsum solar i estalviar-te diners a la factura de la llum, ja que no pagaràs pels quilowatts que generis. Gràcies al nostre ajut, la pujada habitual del preu de l’electricitat ja no serà una preocupació per a la vostra empresa.

Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant al teu projecte.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es