La instal·lació de plaques solars per a empreses cada cop és més comú, atès l’estalvi i l’eficiència que l’energia fotovoltaica suposa per a les companyies. Els avantatges de passar-se a l’energia solar són molts i és que, a més de ser més beneficiosa per al medi ambient, la instal·lació de plaques solars et pot aportar grans avantatges, com l’estalvi a la factura de la llum o la millora en la reputació.

A InfinitySun som experts en plaques solars i en aquest article t’expliquem en què consisteix la seva instal·lació als clients empresarials.

Què és la instal·lació de plaques solars per a empreses?

Consisteix a instal·lar un sistema dissenyat per produir energia elèctrica per mitjà de la radiació solar i generar una energia renovable i no perjudicial amb el medi ambient.

El procediment per obtenir i col·locar tots els components necessaris per posar a funcionar el sistema d’energia fotovoltaica se’l coneix com a “instal·lació de plaques solars”, ja que així és com s’anomenen els dispositius utilitzats per captar i convertir la radiació solar en energia elèctrica.

Passos per a la instal·lació de plaques solars

El primer pas per instal·lar plaques solars a la teva empresa és sol·licitar un pressupost a una companyia d’instal·lació de plaques solars i obtenir tots els permisos necessaris per poder instal·lar fotovoltaica.

En una segona fase, l’equip de professionals de l’organització escollida per a la instal·lació de plaques solars procedirà a fer una primera valoració sobre la tipologia de coberta on aniran instal·lades, realitzant un estudi sobre la superfície i la seva orientació. T’assessoraran sobre el tipus d’instal·lació més adequada per al teu negoci.

Finalment, els professionals en energia fotovoltaica procediran a instal·lar les plaques solars.

A tot això cal afegir que és important escollir una companyia que t’asseguri un bon manteniment de la instal·lació fotovoltaica. A InfinitySun, com a professionals especialitzats en la instal·lació de plaques solars per a empreses, oferim assessorament personalitzat per instal·lar plaques solars, però també manteniment de la instal·lació.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es