Has pensat a recórrer al model fotovoltaic per a la teva empresa? Si la resposta és afirmativa, llavors t’interessarà saber que a InfinitySun som experts en l’assessorament, el manteniment i la instal·lació d’autoconsum industrial.

A la nostra empresa ens encarreguem del disseny, desenvolupament i instal·lació de projectes d’autoconsum fotovoltaic. Executem tots els nostres projectes amb connexió o sense a sistemes d’aerotèrmia i geotèrmia, controlant que el resultat final sigui satisfactori per al client. Som experts en autoconsum industrial.

Què és l’autoconsum industrial?

L’autoconsum industrial és un model de consum per a empreses del sector industrial que consisteix a aprofitar grans espais disponibles (normalment les cobertes) per a la generació d’energia elèctrica mitjançant la instal·lació de panells solars.

Aquest model d’autoconsum està dirigit a consums molt elevats, com passa amb les empreses o indústries que solen necessitar una aportació d’energia més gran. La gran majoria d’aquestes instal·lacions estan en funcionament les 24 hores del dia i consumeixen molta electricitat.

Per què escollir InfinitySun per dur a terme la teva instal·lació d’autoconsum industrial?

Si et vols beneficiar de tots els avantatges del model d’autoconsum industrial, pots comptar amb els experts d’InfinitySun. Ens distingim per encarregar-nos de tots els passos de la instal·lació fotovoltaica, assegurant la màxima eficiència energètica.

A més, un cop finalitzada la instal·lació, ens comprometem a realitzar el manteniment i control al llarg de tota la vida útil.

Comptem amb un equip altament qualificat i executem la instal·lació a tot tipus d’edificis.

Gràcies a la nostra ajuda, estalviaràs a la teva factura de la llum i no t’hauràs de preocupar de res durant el procés d’instal·lació i seguiment de la instal·lació fotovoltaica.

Posa’t en contacte amb nosaltres i el nostre personal t’assessorarà sense compromís

.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es