Preguntes freqüents Infinitysun.es

InfinitySun s’encarrega de tots els aspectes que necessita la teva casa per aconseguir la més alta eficiència energètica i el màxim estalvi econòmic. Alguns dubtes freqüents:

Gestionem projectes integrals per aconseguir la màxima eficiència energètica en habitatges amb la integració d’un sistema de plaques solars fotovoltaiques i un sistema d’aerotèrmia o geotèrmia.

Infinitysun s’encarrega de tots els aspectes que necessita la teva casa per aconseguir la més alta eficiència energètica i el màxim estalvi econòmic.

En els nostres projectes d’energia renovable ens encarreguem d’instal·lar completament el teu sistema de calefacció i climatització respectuós amb el medi ambient.

El nostre equip de professionals s’encarrega de tramitar les ajudes i subvencions amb l’administració pública perquè els nostres clients no s’hagin de preocupar de res.

Però no només tramitem les ajudes, sinó que informem de qualsevol ajuda o subvenció que pugui interessar al client.

Els professionals de la nostra empresa vetllen perquè la instal·lació funcioni com el primer dia amb un manteniment preventiu i correctiu.

Portem a terme totes les actuacions preventives necessàries per evitar desperfectes a la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic i qualsevol altre tipus d’energies renovables per garantir el seu funcionament en tot moment.

A la nostra empresa comencem els nostres projectes amb un estudi detallat que ofereix la millor solució adaptada a les necessitats de cada client.

A l’estudi inicial inclouem una viabilitat econòmica amb les dades econòmiques de la inversió per afavorir la millor decisió.

L’aerotèrmia és una tecnologia sostenible que cada vegada es demana més en els habitatges per tots els avantatges que ofereix. Una de les més sol·licitades és l’aerotèrmia per a aire condicionat i calefacció. Però es fa servir també per escalfar l’aigua d’ús domèstic.

Aquesta tecnologia s’encarrega d’extreure l’energia de l’aire de forma sostenible i gratuïta per climatitzar la llar o per escalfar l’aigua calenta de l’habitatge.

Toshiba, un dels fabricants més importants de dispositius d’aerotèrmia, la defineix com aquella tecnologia que extreu gratis fins al 77% de l’energia de l’aire.

Aquesta tecnologia funciona a través d’una bomba de calor avançada, anomenada bomba de calor aerotèrmica, que s’encarrega de refrigerar la llar a l’estiu, escalfar-la en els mesos d’hivern i escalfar l’aigua calenta durant tot l’any.

L’aire condicionat amb aerotèrmia o qualsevol de les seves aplicacions funciona amb bombes de calor aerotèrmiques que s’encarreguen de distribuir l’energia captada de l’exterior a través d’emissors ubicats a l’interior de l’habitatge i unitats exteriors.

Aquestes bombes de calor ofereixen un valor diferencial respecte a les bombes aire-aigua convencionals. Estan dissenyades específicament per a obtenir la màxima energia de l’aire exterior en una climatologia molt severa, tant a l’hivern com a l’estiu.

Els fabricants asseguren que els dispositius d’aerotèrmia poden funcionar perfectament amb temperatures de -20 ºC a l’exterior.

Aquesta tecnologia està cada vegada més demandada per dur a terme projectes de climatització per aerotèrmia en habitatges i climatització per aerotèrmia a plurihabitatges. Aquesta tecnologia es fa servir per a diferents aplicacions com sistemes de calefacció, aire condicionat o en sistemes d’aigua calenta sanitària (ACS). El seu funcionament es diferencia una mica segons l’ús que se li dona.

És una paraula d’origen grec, «geos» (en espanyol, terra) i «thermos» (en espanyol, calor) que es fa servir per referir-se a una disciplina de la geofísica que s’encarrega de l’estudi de les condicions tèrmiques del Planeta Terra.

És la ciència que s’encarrega d’estudiar el fenomen de l’escalfor de la terra i de tots els processos industrials que exploten aquesta escalfor per produir energia elèctrica.

L’escalfor de la terra transformada en energia se la coneix com a energia geotèrmica.

L’energia geotèrmica es pot definir com una energia renovable que s’obté quan s’aprofita l’escalfor de l’interior de la Terra.

Aquesta escalfor es transmet mitjançant processos d’interacció d’aigua subterrània i roques que es coneixen com a sistemes geotèrmics.

Aquesta energia es pot aprofitar en sistemes de calefacció com els que nosaltres instal·lem com els sistemes de calefacció geotèrmica.

Aquesta classe de calefacció funciona mitjançant un sistema geotèrmic que a través d’una bomba de calor i un sistema de perforacions a terra s’encarrega d’aprofitar l’energia de l’interior de la Terra.

Això es du a terme a través d’un sistema d’intercanvi de calor amb el terreny que es distingeix per la seva eficiència energètica.

Aquesta classe d’energia és una de les més eficients que existeixen i qualsevol usuari pot aprofitar-la, ja que no requereix d’unes condicions climatològiques especials.

Aquest sistema de climatització aporta molts beneficis als particulars que decideixen instal·lar-lo en les seves llars.

El terra radiant és un sistema de calefacció cada vegada més demandat pels particulars que funciona a través d’un sistema de canalització d’una font de calor sota terra. El seu principal avantatge és una distribució de l’escalfor de manera més homogènia per tota la casa, ja que no l’afecten els moviments de l’aire. És clau per aconseguir l’eficiència energètica en habitatges, juntament amb la instal·lació de plaques solars.

Es tracta d’una opció de calefacció cada vegada més sol·licitada pels particulars, ja que ofereix estètica i discreció.

Amb el terra radiant que t’instal·lem, podràs gaudir de calefacció sense haver de col·locar cap element extra com radiadors o reixetes.

A més, aquest sistema de climatització eficient es pot traslladar a parets, sòcols i sostres per així transformar-los en font de calor.

Els fan coils o ventiloconvectors són sistemes de climatització tant de fred com de calor que distribueixen en tot l’habitatge l’aire fred o calent generat per la bomba de calor aerotèrmica o geotèrmica.

Són elements molt importants per aconseguir una alta eficiència energètica en habitatges unifamiliars.

Són dispositius compostos per una bateria o intercanviador de fred o calor (coil) i un ventilador (fan) i es diferencien d’altres emissors tradicionals de climatització per la seva mida compacta i per ocupar poc espai.

Per refrigerar o escalfar l’habitació i aconseguir una alta eficiència energètica en habitatges unifamiliars fan servir l’aigua com a component refrigerant. Reben l’aigua calenta o freda d’una refredadora remota o caldera i la fan circular per uns tubs o serpentines.

Quan reben l’aigua, llavors el ventilador s’encarrega d’impulsar l’aire i l’introdueix en els tubs per on circula l’aigua. En aquest procés es produeix una termotransferència i després l’aire es filtra i surt de l’estança per climatitzar-la tant a l’estiu com a l’hivern.

Per aconseguir refrigerar o escalfar el teu habitatge tens a la teva disposició fan coils de dos tubs. Aquest element és imprescindible per al teu sistema d’aerotèrmia i per aconseguir la màxima eficiència energètica en habitatges i el màxim estalvi quan ho integres amb un sistema de plaques solars.

Aquestes són les característiques més destacades de la classe de fan coils que es fa servir més per aconseguir el màxim estalvi gràcies a la combinació de l’aerotèrmia i les plaques solars. Una combinació que t’oferirà la màxima eficiència energètica a casa:

Els Fan coils de dos tubs són emissors senzills, però funcionals que tenen un cost moderat i que funcionen amb un tub d’impulsió i de retorn que només permet proporcionar o fred o calor.

Els faincoils són una opció a tenir en compte cada vegada més a les llars perquè són silenciosos i compactes i perquè són discrets i no ocupen molt espai. Són ideals per a instal·lacions domèstiques. Són necessaris per comptar amb un sistema d’aerotèrmia i per aconseguir la màxima eficiència energètica en habitatges, juntament amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques.

Parlem-ho?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Com podem ajudar-te?

    Contacta'ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

    truca'ns: 937 869 917