InfinitySun ofereix calefacció geotèrmica per a aquelles persones que vulguin aprofitar l’energia del subsol en el seu habitatge.

Comptem amb un equip expert capaç d’instal·lar a la teva llar un sistema de climatització geotèrmica perquè puguis estalviar diners en la factura de la llum per una mínima inversió.

Què és la geotèrmia?

És una paraula d’origen grec, «geos» (en espanyol, terra) i «thermos» (en espanyol, calor) que es fa servir per referir-se a una disciplina de la geofísica que s’encarrega de l’estudi de les condicions tèrmiques del Planeta Terra.

És la ciència que s’encarrega d’estudiar el fenomen de l’escalfor de la terra i de tots els processos industrials que exploten aquesta escalfor per produir energia elèctrica.

L’escalfor de la terra transformada en energia se la coneix com a energia geotèrmica.

Què és l’energia geotèrmica?

L’energia geotèrmica es pot definir com una energia renovable que s’obté quan s’aprofita l’escalfor de l’interior de la Terra.

Aquesta escalfor es transmet mitjançant processos d’interacció d’aigua subterrània i roques que es coneixen com a sistemes geotèrmics.

Aquesta energia es pot aprofitar en sistemes de calefacció com els que nosaltres instal·lem com els sistemes de calefacció geotèrmica. Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant en el teu projecte.

Com funciona la calefacció geotèrmica?

Aquesta classe de calefacció funciona mitjançant un sistema geotèrmic que a través d’una bomba de calor i un sistema de perforacions a terra s’encarrega d’aprofitar l’energia de l’interior de la Terra.

Això es du a terme a través d’un sistema d’intercanvi de calor amb el terreny que es distingeix per la seva eficiència energètica.

Aquesta classe d’energia és una de les més eficients que existeixen i qualsevol usuari pot aprofitar-la, ja que no requereix d’unes condicions climatològiques especials.

Aquest sistema de climatització aporta molts beneficis als particulars que decideixen instal·lar-lo en les seves llars.

Aerotèrmia

A InfinitySun comptem amb professionals amb l’experiència necessària per instal·lar en el teu habitatge un sistema de refrigeració i calefacció geotèrmica.

Energia geotèrmica. Tots els seus avantatges.

Els sistemes de climatització convencionals no són eficients, ja que redueixen la temperatura exterior a l’estiu i augmenten la temperatura a l’hivern amb una despesa d’energia molt important.

Però quan s’utilitzen bombes de calor geotèrmica per calefacció i refrigeració la realitat canvia completament. En aquestes bombes, anomenades GHP en les seves sigles en anglès, el gradient de temperatura que s’ha de superar és molt menor.

Cal no oblidar que a l’estiu el subsol es troba a una temperatura molt més baixa que a l’exterior. Això facilita la refrigeració de l’habitatge amb una despesa energètica més reduïda.

L’intercanvi de calor que es produeix en el subsol en els sistemes geotèrmics proporciona el mateix confort, però amb unes necessitats d’energia elèctrica menors que una bomba de calor convencional.

A més, les bombes de calor geotèrmiques són rendibles a llarg termini perquè permeten reduir considerablement la factura energètica de la llar. Es calcula que aconsegueixen reduir el cost entre un 30 i un 70% en el cas de la calefacció i entre un 20 i un 50% en el cas de la refrigeració.

L’energia geotèrmica té molts avantatges i molt pocs inconvenients. Potser un dels desavantatges més destacats sigui que no es pot transportar i que ha de consumir-se en el mateix lloc d’origen.

Parlem?

Si vols beneficiar-te de l’energia geotèrmica, no dubtis en contactar amb nosaltres. Truca’ns i molt aviat estarem treballant amb tu!

FORMULARI DE CONTACTE

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Com podem ajudar-te?

    Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

    truca’ns: 937 869 917