Amb la instal·lació de plaques solars a naus industrials, podràs treure el màxim partit a la llum solar. Així mateix, perquè aquests siguin eficaços els panells solars han de captar la màxima energia solar possible durant el màxim temps possible.

Com es pot observar la utilització daquest tipus denergia renovable no només es limita a làmbit domèstic. A la indústria, l’autoconsum s’ha tornat una pràctica molt necessària per l’estalvi que suposa. L’autoconsum és, per tant, una opció eficient, econòmica i sostenible, tant a nivell domèstic com a nivell industrial. Això suposa una generació denergia solar que aconsegueix un alt retorn en relació amb la inversió inicial requerida.

Com realitzar la instal·lació de plaques solars a naus industrials:

  • En projectes de nova construcció, el disseny de l’edifici en termes de captació solar i eficiència energètica són la clau per aconseguir la màxima eficiència de les instal·lacions. Tota nova construcció ha d’anar orientada a millorar l’eficiència energètica per reduir l’empremta ambiental de l’edifici i reduir el consum energètic.
  • En edificis existents, una bona anàlisi prèvia de l’eficiència de les instal·lacions, és la clau per proposar el sistema que millor s’adapti a les vostres necessitats i sigui el més racional en termes econòmics. Al sector industrial, estem parlant d’edificis amb grans cobertes, m2 de sostre, sense rendibilitzar.

El més eficaç és col·locar la instal·lació en una zona poc transitada com el terrat o el sostre de la nau, ja que l’objectiu és captar la major quantitat d’energia solar amb les mínimes molèsties. També se solen col·locar als sostres dels pàrquings exteriors de les empreses o negocis.

A InfinitySun desenvolupem projectes d’eficiència energètica per a empreses o negocis en funció dels seus consums i necessitats. Càlcul, implantació i legalització d’instal·lacions claus a comandament.

Disposem d’una extensa gamma d’instal·lacions per oferir solucions en instal·lació de plaques solars a naus industrials completes i ajustades a les necessitats específiques de cada client:

Podem trobar dos tipus d’instal·lacions: totes dues es basen en la transformació dels raigs de sol en energia elèctrica, però es diferencien en el tipus d’instal·lació a la xarxa elèctrica.

  • Instal·lació connectada a la xarxa elèctrica. Usada per a consums més elevats denergia.
  • Instal·lació aïllada de la xarxa elèctrica: usades més per a petits consums.

Si esteu interessats en les nostres plaques fotovoltaiques per a empreses i voleu començar a ahorrar diners, heu de contactar amb nosaltres. Explica’ns les necessitats del teu negoci i com més aviat estarem treballant junts.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es