La versatilitat de l’autoconsum ofereix una gran varietat d’opcions a la instal·lació de plaques solars i una d’aquestes és la instal·lació de plaques solars per a Naus Industrials. I és que es poden instal·lar pràcticament qualsevol tipus d’edifici, tant si es tracta d’un habitatge particular, com si es tracta d’una empresa.

L’aprofitament de l’energia solar s’ha estès fins al sector de la indústria, atès l’estalvi que això suposa, i és que les Naus Industrials també es poden beneficiar dels avantatges de l’autoconsum.

Tipus d’instal·lació de plaques solars per a Naus Industrials

En general, hi ha dos tipus d’instal·lació de plaques solars:

  • Instal·lació aïllada de la xarxa elèctrica
  • Instal·lació connectada directament a la xarxa elèctrica

En tots dos casos el procediment és el mateix, atès que aquesta consisteix en la transformació dels raigs solars en energia elèctrica.

Tot i això, el primer tipus està pensat per a empreses més petites que no consumeixen massa, mentre que el segon format és el que s’utilitza en la majoria dels casos, per a les empreses que tinguin un elevat consum d’energia.

Avantatges de la instal·lació de plaques solars a naus industrials

Són múltiples els beneficis de la instal·lació, entre els quals els més destacables són:

1.- L’estalvi

Tot i que el cost inicial de la instal·lació de plaques solars és elevat, a llarg termini notaràs una reducció significativa a la teva factura de la llum.

2.- Protecció del medi ambient

Així mateix, gràcies a l’energia solar s’eviten les emissions de CO2 i diòxid de sofre, reduint així la contaminació del planeta.

3.- Una millora en la competitivitat de la teva empresa

Finalment, les empreses que compten amb una instal·lació fotovoltaica poden permetre reduir el cost dels seus productes, millorant així el nivell de competitivitat de les mateixes.

Si vols saber-ne més sobre l’instal·lació de plaques solars per a naus industrials, consulta els experts en energies renovables d’Infinity Sun. Estarem encantats d’assessorar-vos.

InfinitySun és una empresa nascuda a Terrassa l’any 2007 per donar resposta a la demanda d’energies renovables i oferir productes que afavoreixin l’autoconsum fotovoltaic i que aprofitin els avantatges de l’aerotèrmia i la geotèrmia.

Som experts en integració d’energies renovables i, com a empresa respectuosa amb el nostre Planeta, en tenim cura amb el nostre treball professional.

InfinitySun és una empresa especialitzada en la integració d’energies renovables, amb una àmplia experiència al sector. Ens encarreguem de tots els aspectes que necessita el teu projecte per aconseguir la màxima eficiència energètica.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es