L’autoconsum per a negocis ofereix grans avantatges a les companyies que decideixen passar-se a aquest model de generació d’energia, sent una gran oportunitat si el que volem és reduir les nostres emissions de CO₂ i estalviar en la factura de la llum.

En InfinitySun som experts en autoconsum industrial. En aquest article et comptem una mica més sobre els avantatges que ofereix el model d’energia fotovoltaica.

Què és l’autoconsum per a negocis?

L’autoconsum fotovoltaic per a negocis és un model de generació d’energia que permet a les empreses i indústries produir i consumir la seva pròpia energia, gràcies a la instal·lació de panells solars fotovoltaics.

El gran estalvi energètic i econòmic que ofereix fa que cada vegada siguin més les empreses i negocis que decideixen passar-se al model d’autoconsum.

Quins avantatges ofereix l’autoconsum industrial?

En primer lloc, és important destacar que les plaques solars fotovoltaiques generen l’energia durant les hores de sol, suposant un estalvi de fins al 70% del consum elèctric gràcies a l’autoconsum. D’aquesta manera, l’energia solar representa una gran eina per a estalviar en la factura de la llum.

Això, per descomptat, suposa també un estalvi en les emissions de CO₂, un fet diferencial que pot millorar considerablement la reputació de la teva empresa o negoci, en mostrar-se compromesa amb la lluita contra el canvi climàtic.

Finalment, la reducció en els costos d’energia permet oferir preus més competitius i invertir en altres aspectes del teu negoci per a potenciar la posició de la teva empresa en el mercat.

Si estàs pensant a passar-te al model d’autoconsum per a negocis, no dubtis a posar-te en contacte amb els experts en instal·lació d’energia fotovoltaica de InfinitySun. T’assessoraran sense compromís i respondran a tots els teus dubtes.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es