Cada vegada es veuen més plaques solars a les ciutats i els pobles d’Espanya i també en els polígons industrials. Amb més freqüència s’instal·len plaques en sòl industrial perquè l’autoconsum per a empreses està en auge.

L’any 2021 es va aconseguir un rècord en plaques solars. Segons l’Associació d’Empreses d’Energies Renovables (Appa), Espanya va aconseguir entre 1.200 i 1.400 MW d’energia elèctrica associada a plaques solars. Una xifra que supera en més del doble a la de l’any anterior quan es van instal·lar 623 MW.

Aquestes dades inclouen tant la instal·lació de plaques en empreses com en particulars, però, tenint en compte les dades de l’any anterior, podem estar segurs que les instal·lacions en sòl industrial també s’han incrementat d’un any a l’altre.

Els principals motius que indicarien aquest espectacular augment es troben, d’una banda, en la supressió de l’Impost del Sol en 2018 i, per l’altre, en què els avantatges que ofereix la instal·lació de plaques fotovoltaiques són cada vegada més atractives.

Per què et convé apostar per l’autoconsum per a empreses?

Són molts els motius que, avui dia, animen a les companyies a ser autosuficients des del punt de vista energètic, però l’estalvi econòmic és un dels més destacats.

Els costos energètics s’han incrementat molt en els últims mesos i justifiquen, cada vegada més, la instal·lació solar, perquè aquesta permet rebaixar la factura de la llum al mínim. Un estalvi molt important en el sector industrial i empresarial, amb la llum encesa a tota hora i amb maquinària i equips de climatització funcionant durant llargues jornades de treball.

Si tu també vols beneficiar-te de tots els avantatges de l’autoconsum en empreses, en InfinitySun podem ajudar-te, ja que ens encarreguem de tot el procés. Des de la conceptualització de la idea fins a la posada en funcionament, passant per la instal·lació i tots els tràmits previs. Contacta’ns i un professional qualificat t’atendrà al més aviat possible!

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es