No hi ha dubte que l’energia solar presenta múltiples avantatges, com l’estalvi econòmic o els beneficis mediambientals que aquesta suposa.

Però coneixes els beneficis que té l’energia solar per a la teva empresa? A Infinity Sun som experts en la instal·lació de panells solars d’autoconsum per a empreses i per això hem recopilat els motius pels quals et convé aprofitar l’energia solar al teu negoci.

Els beneficis de l’energia solar per a la teva empresa

Aquests són els principals avantatges per a la teva companyia:

1.- Estalvi econòmic

El principal avantatge de l’autoconsum per a les empreses i els negocis és, sens dubte, l’estalvi. Tot i la inversió inicial que suposa la instal·lació de plaques solars, l’energia solar et permet estalviar cada mes a la factura i redueix la dependència de la xarxa pública.

Beneficiar-te de l’energia solar a la teva empresa t’aportarà més autonomia econòmica, atès que et protegirà de la volatilitat en el preu dels combustibles, el qual es preveu que vagi en augment els propers anys segons els experts.

2.- Sostenibilitat

El següent avantatge evident que et proporciona la instal·lació de plaques solars a la teva empresa, és la inevitable reducció de la teva petjada de carboni al medi ambient. L’energia fotovoltaica representa una opció sostenible atès que no emet gasos efecte hivernacle, per això no contribueix a l’escalfament global.

Aquest factor pot proporcionar beneficis a l’hora de distingir-te de la resta d’empreses atès que contribuirà a millorar la teva reputació i la responsabilitat social corporativa de la teva empresa.

3.- Major rendibilitat

Finalment, la instal·lació de plaques solars a la teva empresa farà que es revalori el preu del teu local. D’aquesta manera, podràs incrementar-ne el preu i tindràs més possibilitats de vendre’l o llogar-lo de forma ràpida. Els estudis demostren que els immobles amb sistemes solars es venen un 20% més ràpid i amb un valor un 17% superior que els locals que no tenen aquest sistema energètic.

Autoconsum per a empreses amb Infinity Sun

A Infinity Sun ens dediquem a la instal·lació de plaques solars per a empreses amb l’objectiu que els nostres clients puguin reduir fins a un 70% el cost de l’electricitat.

Gràcies a l’energia fotovoltaica, podràs produir la teva energia i consumir-la per un mínim cost d’inversió.

Posa’t en contacte amb els nostres experts, que t’informaran detalladament sobre els beneficis que té l’energia solar per a la teva empresa.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es