Per què és important la revisió de panells solars?

Cada cop més particulars i empreses aposten per les instal·lacions fotovoltaiques per la multitud d’avantatges que proporcionen tant a les llars com als negocis. No obstant això, malgrat els beneficis, la revisió de panells solars és imprescindible per assegurar la correcta activitat d’una instal·lació d’energia fotovoltaica, la qual inclou la neteja, la revisió de l’estat de les bateries i/o la inspecció del cablatge.

El manteniment i les revisions constants són fonamentals per garantir-ne el funcionament correcte i evitar problemes futurs.

Per què és important fer una revisió de panells solars?

La revisió i el manteniment dels panells solars permet conservar-los en bones condicions, cosa que afecta directament l’aprofitament de l’energia solar.

A més, aquestes tasques garanteixen un millor rendiment dels mateixos, mantenint estable la seva eficàcia energètica.

Una revisió preventiva correcta dels teus panells solars et pot ajudar a allargar la vida útil dels mateixos, ja que així t’assegures que tots els seus components es mantenen en bon estat i funcionen correctament.

Com fer el manteniment dels panells solars?

La revisió de panells solars ha de constar dels elements següents:

1.- Revisió de les bateries

És important fer una revisió de les bateries per assegurar-nos que compten amb el nivell correcte de líquids i que la càrrega és la correcta.

2.- Revisar el comptador

És important revisar el comptador per verificar que no hi hagi errors i que funcioni correctament.

3.- Revisar els suports

Cal no oblidar-se tampoc de revisar els suports per assegurar que les plaques solars hi estan ben ancorades. Això és clau per evitar que els panells es deixin anar.

A Infinity Sun ens assegurem que la teva instal·lació fotovoltaica compleixi totes les revisions preventives necessàries. Si vols maximitzar el rendiment de la teva instal·lació solar fotovoltaica, contacta amb els nostres experts en la instal·lació i manteniment de panells solars i ben aviat estaran ajudant-te a aconseguir-ho.

Recorda som una empresa líder en autoconsum fotovoltaic amb aerotèrmia i geotèrmia i prestem servei a tot Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona). Parlem?

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es