En InfinitySun oferim plaques solars fotovoltaiques per a autoconsum solar per a negocis.

Ens dediquem a la instal·lació de plaques solars per a autoconsum per a empreses perquè els nostres clients siguin capaços de reduir fins a un 70% el cost de l’electricitat.

Amb les plaques solars que instal·lem en la teva empreses, pots captar l’energia del Sol, produir la teva pròpia electricitat i consumir-la per una mínima inversió. Una inversió que amortitzaràs ràpid gràcies a l’estalvi que experimentaràs en la factura elèctrica.

Fes la teva empresa o negoci més competitiu i sostenible

Ara és una oportunitat apostar pel sector fotovoltaic, ja que el preu d’una placa fotovoltaica ha baixat. Amb una mínima inversió, podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els seus avantatges. Els sistemes d’electricitat solar que instal·lem són una oportunitat d’estalvi per a les teves instal·lacions.

El sistema que et proporcionem et permetrà beneficiar-te de l’autoconsum solar i estalviar-te diners en la factura de la llum, ja que no pagaràs pels quilowatts que generis. Gràcies a la nostra ajuda, la pujada habitual del preu de l’electricitat ja no serà una preocupació per a la teva empresa.

Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant en el teu projecte.

Els beneficis de l’autoconsum solar per a negocis

Estalvi en la factura

Segons estimen diferents fonts del sector de les energies renovables, les plaques fotovoltaiques suposen un estalvi que oscil·la entre el 40% i el 70% en la factura de la llum.

Aprofitament de tecnologia d’avantguarda

Les plaques fotovoltaiques que instal·lem en la teva empresa estan elaborades amb materials de qualitat per a garantir la màxima durada.

Companyies responsables i ecològiques

Els recursos del Planeta Terra són finits. Per aquest motiu, per a garantir el benestar futur de les noves generacions cal apostar per les plaques fotovoltaiques i les energies renovables.

Major independència per al teu negoci

Les plaques solars fotovoltaiques permeten l’autoconsum i eviten les dependències de les fonts externes d’energia i els vaivens del preu del mercat.

Vols saber més sobre l’autoconsum solar per a negocis?

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es