En els últims anys, ha crescut la instal·lació de plaques solars en naus industrials perquè els resultats obtinguts compensen la inversió. Cal recordar que aquest tipus d’instal·lacions consumeix molta energia elèctrica i que la factura de la llum no para d’augmentar.
Però, més enllà de l’estalvi econòmic evident en la partida de despeses energètiques que representa per a les empreses industrials instal·lar panells en les seves instal·lacions, existeixen altres beneficis.

Quins beneficis ofereixen les plaques solars en naus industrials?

Aquestes són els avantatges més destacats que proporcionen les plaques en aquestes instal·lacions:

1.- Milloren el medi ambient

Les indústries són un dels agents més contaminants i, per tant, la instal·lació de plaques fotovoltaiques contribueix de manera important a la reducció de la contaminació.

2.- Augmenten la competitivitat

Les companyies que aposten per les plaques solars estalvien diners en la factura de la llum i redueixen, en conseqüència, els costos d’energia. Això fa que puguin dedicar els diners que no gasten en innovació i competir millor en el mercat.

3.- Estalvien costos de manteniment

Les plaques solars són una font d’energia sostenible i neta que no requereix d’un gran manteniment. Una revisió anual per a netejar les cel·les i comprovar que ofereixin un bon rendiment serà suficient.
Aprofita l’oportunitat d’instal·lar plaques solars en la teva empresa
Ara la instal·lació solar en la teva empresa pot sortir-te més econòmica, ja que et pots beneficiar dels fons *Next *Generation EU que la Unió Europea ofereix per a millorar l’eficiència energètica de la teva indústria.
En *InfinitySun, com a experts en energia solar, instal·lem també plaques solars en naus industrials. Els nostres experts t’assessoraran en la placa que millor s’adapti a les teves necessitats perquè la teva indústria es pugui beneficiar també de tots els seus avantatges.
Si estàs interessat en una instal·lació solar en la teva empresa, contacta amb nosaltres!

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es