A mesura que puja el rebut de la llum, la inversió en energia solar és més rendible. Amb els diners que t’estalvies a la factura, amortitzes la instal·lació. En aquest entorn d’inflació, la compra de plaques solars per a empreses s’ha tornat una obligació.

A InfinitySun duem a terme la instal·lació i el manteniment de plaques solars i ens responsabilitzem de tot el procés per garantir la màxima satisfacció dels nostres clients.

Les claus de la instal·lació de plaques solars per a empreses

Ens encarreguem de tot allò necessari perquè la instal·lació sigui un èxit:

1.- Estudi inicial. Els nostres tècnics estudien a fons la teva empresa per valorar com ha de ser la instal·lació de les plaques.

2.- Instal·lació professional de plaques. Professionals qualificats col·loquen les plaques als edificis de la teva empresa tenint en compte els condicionants i les apreciacions de l’estudi inicial per garantir-ne el màxim rendiment. Perquè la instal·lació de les plaques solars sigui un èxit, comptem amb professionals amb una alta qualificació.

3.- Tràmits i llicències. Perquè la instal·lació pugui posar-se en funcionament com més aviat millor ens encarreguem dels tràmits i llicències i gestionem el pagament de les corresponents taxes i impostos.

Quan les plaques fotovoltaiques estiguin instal·lades només hauràs de gaudir de l’energia neta del sol, ja que nosaltres ens encarreguem del manteniment.

Augmenta el rendiment de la instal·lació fotovoltaica amb un bon manteniment

Perquè la instal·lació funcioni com el primer dia cal dur a terme un rigorós manteniment. A les instal·lacions dels nostres clients ens encarreguem de tot perquè no hagis de preocupar-te de res.

Gràcies al nostre servei de manteniment, les plaques captaran tota la llum solar que necessita la teva empresa per rendir al màxim.

Si busques plaques solars per a empreses, a InfinitySun podem ajudar-te en el procés. Contacta amb nosaltres!

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es