Aquests són els passos per a instal·lar panells solars per a pimes i empreses:

1. En primer lloc, sol·licita un pressupost orientatiu per a les teves futures instal·lacions solars. Per a això, hauràs de presentar la factura de la llum de la teva empresa perquè puguis analitzar la corba de consum elèctric. D’aquesta manera, és possible veure les èpoques de l’any en les quals gastes més i menys.

2. En segon lloc, si estàs interessat en l’oferta inicial, l’instal·lador visitarà el teu negoci, analitzarà les propietats de l’immoble i et donarà un pressupost en ferm. En el cas d’un contracte, l’empresa instal·ladora iniciarà els tràmits administratius per a legalitzar la instal·lació solar.

3. Després de completar el procés de legalització, l’empresa instal·ladora continuarà iniciant la instal·lació durant 1 a 2 dies. Una vegada fet això, podrà començar a consumir energia de manera independent durant els pròxims 25-30 anys.

Avantatges de l’autoconsum solar en pimes

Els sistemes solars són molt rendibles per a les empreses. De fet, aquests solen ser els projectes més rendibles (4-5 anys), ja que l’horari laboral sol coincidir amb les hores de sol.

Quant al punt anterior, una vegada que el sistema solar es desgasti, el projecte continuarà beneficiant-se a mitjà i llarg termini, ja que veurà com les seves factures d’electricitat baixen significativament durant els pròxims 20 anys.

Les empreses instal·ladores estan molt centrades en promoure l’autoconsum en els negocis. Per això, les condicions de finançament solen ser molt bones amb uns interessos mínims.

Les pimes són un punt clau per a abordar els problemes del canvi climàtic, enfortint la seva imatge de marca i la seva ètica empresarial.

Són rendibles les plaques solars per a pimes?

Sí, l’autoconsum de les petites i mitjanes empreses és una de les vies més rendibles. Això es deu principalment al fet que les hores de llum solar coincideixen amb les activitats laborals, per la qual cosa una part important de l’energia produïda és consumida per un mateix. Així mateix, la rendibilitat d’una instal·lació solar dependrà de molts altres factors, com el pendent i orientació de la instal·lació solar o la província en la qual se situa el projecte.

En InfinitySun ens dediquem a la instal·lació de plaques solars per a autoconsum per a empreses perquè els nostres clients siguin capaços de reduir fins a un 70% el cost de l’electricitat.

Què estàs esperant?

Contacta amb nosaltres per a contractar aquest servei per a instal·lar plaques solars per a pimes i empreses.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es