A InfinitySun oferim plaques solars fotovoltaiques per a empreses i naus industrials

Placas Solares Autoconsumo Empresa

Plaques solars fotovoltaiques per a empreses y negocis

Ens dediquem a la instal·lació de plaques solars per a autoconsum per a empreses perquè els nostres clients siguin capaços de reduir fins a un 70% el cost de l’electricitat.

Amb les plaques solars que instal·lem a la teva empreses, pots captar l’energia del Sol, produir la teva pròpia electricitat i consumir-la per una mínima inversió. Una inversió que amortitzaràs ràpid gràcies a l’estalvi que experimentaràs a la factura elèctrica.

Fes la teva empresa més competitiva i sostenible

Ara és una oportunitat apostar pel sector fotovoltaic, ja que el preu d’una placa fotovoltaica ha baixat. Amb una mínima inversió, podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els seus avantatges. Els sistemes d’electricitat solar que instal·lem són una oportunitat d’estalvi per a les teves instal·lacions.

El sistema que et proporcionem et permetrà beneficiar-te de l’autoconsum solar i estalviar-te diners a la factura de la llum, ja que no pagaràs pels quilowatts que generis. Gràcies a la nostra ajuda, la pujada habitual del preu de l’electricitat ja no serà una preocupació per a la teva empresa.

Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant al teu projecte.

Placas solares para autoconsumo para empresas

Una vegada finalitzada la seva instal·lació ens encarreguem del seu monitoratge i control al llarg de la seva vida útil

Vols aprofitar els avantatges de l’energia solar fotovoltaica i l’autoconsum fotovoltaic amb plaques solars a la teva empresa?

Els beneficis de l’autoconsum per a la teva empresa

Estalvi a la factura

Segons estimen diferents fonts del sector de les energies renovables, les plaques fotovoltaiques suposen un estalvi que oscil·la entre el 40% i el 70% a la factura de la llum.

Aprofitament de tecnologia d’avantguarda

Les plaques fotovoltaiques que instal·lem a la teva empresa estan elaborades amb materials de qualitat per a garantir la màxima durada.

Comportament responsable i ecològic a l’empresa.

Els recursos del Planeta Terra són finits. Per aquest motiu, per a garantir el benestar futur de les noves generacions cal apostar per les plaques fotovoltaiques i les energies renovables.

Més independència per la teva empresa.

Les plaques solars fotovoltaiques permeten l’autoconsum i eviten les dependències de les fonts externes d’energia i els vaivens del preu del mercat.

Parlem?

A InfinitySun assessorem els nostres clients sempre buscant la millor solució que s’adapti a cada projecte. Explica’ns les necessitats de la teva empresa i com més aviat millor estarem treballant junts.

FORMULARI DE CONTACTE

  Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

  He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  Com treballem?

  Els nostres clients ens trien perquè ens encarreguem del 100% de la instal·lació amb instal·ladors propis

  Com podem ajudar-te?

  Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

  truca’ns: 937 869 917