InfinitySun ofereix a particulars plaques solars per a autoconsum perquè et puguis beneficiar dels avantatges de l’energia solar.

Plaques Solars per Autoconsum

Plaques Solars per a autoconsum per particulars

Ens dediquem a la instal·lació de plaques solars perquè els nostres clients particulars siguin capaços de reduir fins a un 70% el cost de l’electricitat.

Amb les plaques solars que instal·lem a particulars, pots captar l’energia del Sol, produir la teva pròpia electricitat i consumir-la per una mínima inversió. Una inversió que amortitzaràs ràpid gràcies a l’estalvi que experimentaràs en la factura elèctrica.

Energia neta del Sol

Ara és una oportunitat apostar pel sector fotovoltaic, ja que el preu d’una placa fotovoltaica ha baixat. Amb una mínima inversió, podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els seus avantatges. Els sistemes d’electricitat solar que instal·lem són una oportunitat d’estalvi per a la teva llar.

El sistema que et proporcionem et permetrà beneficiar-te de l’autoconsum solar i estalviar diners en la factura de la llum, ja que no pagaràs pels quilowatts que generis. Gràcies a la nostra ajuda, la pujada habitual del preu de l’electricitat ja no serà una preocupació per a tu.

Les plaques solars que t’instal·lem al teu domicili et donaran molts avantatges. Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant en el teu projecte.

Plaques Solars per Autoconsum

Si vols aprofitar els avantatges de l’energia solar fotovoltaica i l’autoconsum fotovoltaic amb plaques solars, pots escollir dues opcions: sistemes d’electricitat solar aïllats de la xarxa elèctrica i sistemes d’electricitat solar per a autoconsum.

Els avantatges dels panells fotovoltaics

Estalvi a la factura.

Segons estimen diferents fonts del sector de les energies renovables, les plaques fotovoltaiques suposen un estalvi que oscil·la entre el 40% i el 70% a la factura de la llum.

Aprofitament de tecnologia d’avantguarda.

Les plaques fotovoltaiques que instal·lem al teu domicili estan elaborades amb materials de qualitat per a garantir la màxima durada.

Comportament responsable i ecològic.

Els recursos del Planeta Terra són finits. Per aquest motiu, per garantir el benestar futur de les noves generacions cal apostar per les plaques fotovoltaiques i les energies renovables.

Més independència personal.

Les plaques solars fotovoltaiques permeten l’autoconsum i eviten les dependències de les fonts externes d’energia i les pujades i baixades del preu de mercat.

Si vols aprofitar els avantatges de l’energia solar, pots optar per dues opcions:

Parlem?

Si estàs interessat en les nostres plaques fotovoltaiques i vols començar a estalviar diners, has de contactar amb nosaltres. Explica’ns les teves necessitats i estarem treballant junts com més aviat millor.

FORMULARI DE CONTACTE

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Com podem ajudar-te?

    Contacta’ns i ben aviat estarem treballant amb el teu projecte.

    truca’ns: 937 869 917