El cost d’un sistema de panells solars depèn de diversos factors, com la quantitat d’energia que es necessita generar, la grandària del sistema, la qualitat dels components, i la ubicació geogràfica. És important fer un pressupost detallat i comparar diferents opcions abans de prendre una decisió.

Pressupostos plaques solars:Què són les plaques solars?

Les plaques solars són dispositius que converteixen la llum del sol en energia elèctrica mitjançant un procés conegut com a fotovoltaic.

Estan composts per cèl·lules solars fetes de materials semiconductors com el silici, que generen un corrent elèctric quan s’exposen a la llum del sol. Aquest corrent elèctric es pot fer ús per a alimentar llars i edificis, i també es pot emmagatzemar en bateries per al seu ús posterior.

Les plaques solars són una font d’energia renovable i respectuosa amb el medi ambient, i cada vegada són més populars com a alternativa als combustibles fòssils.

Pressupostos plaques solars: Avantatges de les plaques solars:

Font d’energia renovable: Les plaques solars aprofiten la llum del sol, una font d’energia abundant i renovable.

Reducció de costos d’energia: Un sistema de panells solars pot reduir significativament els costos d’energia a llarg termini, especialment si s’instal·la en un lloc amb molts dies assolellats.

Estalvi de recursos naturals: En fer servir l’energia solar, es redueix la dependència dels combustibles fòssils i es protegeixen els recursos naturals limitats.

Sense emissions de diòxid de carboni: L’energia solar no produeix emissions de gasos d’efecte d’hivernacle, la qual cosa ajuda a combatre el canvi climàtic.

Pressupostos plaques solars: Com triar el proveïdor adequat per a pressupostar la teva instal·lació de plaques solars?

Hi ha diversos factors a tenir en compte en triar un proveïdor per a pressupostar la instal·lació de panells solars:

 1. Experiència: Busqui un proveïdor amb experiència en la instal·lació de sistemes solars i amb un bon historial en el sector. En Infinitysun som una empresa de plaques solars fotovoltaiques per a empreses amb més de 15 anys d’experiència en el Sector Fotovoltaic.
 2. Qualitat dels productes: Asseguri’s que el proveïdor ofereixi productes d’alta qualitat, com a panells solars de marques reconegudes i bateries d’emmagatzematge d’energia.
 3. Equip tècnic i d’Instal·ladors propis. Treballem amb un equip 100% propi.
 4. Servei al client: Verifiqui que el proveïdor tingui un bon servei al client i estigui disposat a respondre a qualsevol pregunta o inquietud que tingui.
 5. Monitoratge i control al llarg de la seva vida útil.
 6. Garanties: Busqui un proveïdor que ofereixi garanties sòlides per als seus productes i serveis.
 7. Preu: Compari preus entre diferents proveïdors i asseguri’s que el preu inclogui tots els costos associats amb la instal·lació, com a materials, mà d’obra i serveis postvenda. Recorda, en InifnitySun en tots els projectes també incloem 3 anys de manteniment gratuït amb una neteja anual de les plaques.
 8. Referències: Demani referències a altres clients del proveïdor i verifiqui la seva satisfacció amb el servei i la qualitat dels productes.
 9. Certificacions i regulacions: Verifiqui que el proveïdor compleixi amb totes les regulacions i certificacions aplicables i que les seves instal·lacions compleixin amb els estàndards de seguretat i qualitat. Ens trien pels nostres 15 anys d’experiència i perquè ens encarreguem del 100% del projecte.
 10. Ubicació: Cerca un proveïdor local, En InifnitySun oferim servei des de Terrassa (Barcelona) a tota Catalunya.

En InfinitySun oferim autoconsum fotovoltaic industrial

InfinitySun és una empresa nascuda a Terrassa l’any 2007 especialitzada en la integració d’energies renovables, amb una àmplia experiència en el sector. Ens encarreguem de tots els aspectes que necessita el teu projecte per a aconseguir la màxima eficiència energètica per a la teva empresa.

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?

Com podem ajudar-te?

Contacta’ns i bé aviat estarem treballant amb el teu projecte.

Truca’ns: 937 869 917 o emplena el formulari de contacte

  Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

  He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  AQUÍ TENS LES NOSTRES XARXES SOCIALS

  INSTAGRAM  / FACEBOOK

  Truca’ns

  Pol. Ind. Santa Margarida II
  c/ Colom, 453 nau C 15
  08223 Terrassa (Barcelona)

  Email

  Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

  Parlem?

   Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

   He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

   Més novetats Infinitysun.es