Projecte Energia Solar Fotovoltaica Industrial.

Ara és una oportunitat apostar pel sector fotovoltaic, ja que el preu d’una placa fotovoltaica ha baixat. Amb una mínima inversió, podràs gaudir de l’energia neta del Sol i beneficiar-te de tots els seus avantatges. Els sistemes d’electricitat solar que instal·lem són una oportunitat d’estalvi per a la teva llar.

El sistema que et proporcionem et permetrà beneficiar-te de l’autoconsum solar i estalviar-te diners en la factura de la llum, ja que no pagaràs pels quilowatts que generis. Gràcies a la nostra ajuda, la pujada habitual del preu de l’electricitat ja no serà una preocupació per a tu.

Les plaques solars que t’instal·lem en el negoci t’aportaran molts avantatges.

Proyecto Energia Fotovoltaica Industrial

Els avantatges dels panells fotovoltaics

Estalvi en la factura.

Segons estimen diferents fonts del sector de les energies renovables, les plaques fotovoltaiques suposen un estalvi que oscil·la entre el 40% i el 70% en la factura de la llum.

Aprofitament de tecnologia d’avantguarda.

Les plaques fotovoltaiques que instal·lem en el teu domicili estan elaborades amb materials de qualitat per a garantir la màxima durada.

Comportament responsable i ecològic.

Els recursos del Planeta Terra són finits. Per aquest motiu, per a garantir el benestar futur de les noves generacions cal apostar per les plaques fotovoltaiques i les energies renovables.

Major independència personal.

Les plaques solars fotovoltaiques permeten l’autoconsum i eviten les dependències de les fonts externes d’energia i els vaivens de preu del mercat.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es