L’autoconsum fotovoltaic per a empreses representa un gran avantatge competitiu, ja que el model d’autoconsum fotovoltaic industrial comporta grans beneficis per a les indústries i empreses. T’expliquem en què consisteix aquest model i alguns dels seus avantatges.

L’energia elèctrica que es consumeix a les empreses industrials és molt elevada, cosa que fa que les empreses cerquin la manera d’aconseguir un estalvi energètic significatiu.
L’autoconsum fotovoltaic industrial té un gran atractiu, ja que, a més de l’estalvi que suposa a nivell energètic, també influeix directament en la percepció de l’empresa, en apostar per les energies renovables i beneficioses per al medi ambient.

Què és l’autoconsum fotovoltaic empresa?

El terme autoconsum fotovoltaic industrial fa referència al consum de la mateixa energia que es genera dins una indústria o una empresa.

L’energia fotovoltaica es produeix a través de la instal·lació de plaques o panells solars i permet a les indústries generar i consumir la seva pròpia energia elèctrica, amb l’opció de lliurar l’energia produïda i no consumida a la xarxa de distribució, cosa que els reporta un benefici econòmic.

Avantatges de l’autoconsum fotovoltaic industrial

Alguns dels avantatges que comporta l’autoconsum fotovoltaic empresa són els següents:

1.- Diferenciació
La instal·lació de panells solars a la teva indústria et permetrà distingir-te de la resta d’empreses del teu sector, mitjançant una millora de la teva reputació i responsabilitat social corporativa.
Les empreses o indústries que recorren a la instal·lació d’energia fotovoltaica solen tenir una millor imatge i reputació de cara als consumidors i usuaris, que podran decantar-se per la teva empresa si saben que és respectuosa amb el medi ambient.

2.- Consum sostenible i respectuós amb el medi ambient
És ben sabut que l’aprofitament de l’energia solar comporta un impacte menor en el medi ambient, ja que s’evita l’explotació d’altres recursos no renovables.
Amb el consum d’energia solar, les indústries reduiran la petjada de carboni, cosa que no només els beneficiarà en particular, sinó també a la resta del món.

3.- Estalvi econòmic
Els beneficis mediambientals de lenergia fotovoltaica també es tradueixen en un estalvi econòmic. Es calcula que les empreses que opten per l’energia fotovoltaica acaben estalviant fins a un 70% a la factura de la llum. Això esdevé especialment important en el cas de les indústries o naus que generen un gran consum d’energia, resultant un estalvi important per a moltes instal·lacions de panells fotovoltaics.

A més, l’excedent d’energia no consumit es pot “vendre” a la xarxa, obtenint-ne una compensació econòmica. A Infinity Sun, som experts en autoconsum fotovoltaic empresa, instal·lem plaques i panells solars a qualsevol tipus d’empresa. Cada instal·lació d’autoconsum fotovoltaic industrial s’ha de confeccionar a mida, per garantir que supleix les necessitats que requereix l’empresa.

Si vols aprofitar-te dels avantatges de l’autoconsum a la teva indústria, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a fer-ho possible.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es