InfinitySun ofereix calefacció geotèrmica per als particulars que vulguin aprofitar l’energia del subsòl en el seu habitatge.

Comptem amb un equip expert capaç d’instal·lar en la teva llar un sistema de climatització geotèrmica perquè puguis estalviar diners en la factura de la llum per una mínima inversió.

Què és la geotèrmia?

És una paraula d’origen grec, “geos” (en espanyol, terra) i “thermos” (en espanyol, calor) que s’utilitza per a referir-se a una disciplina de la geofísica que s’encarrega de l’estudi de les condicions tèrmiques del Planeta Tierra.es la ciència que s’encarrega d’estudiar el fenomen de la calor de la terra i de tots els processos industrials que exploten aquesta calor per a produir energia elèctrica.

La calor de la terra transformat en energia se’l coneix com a energia geotèrmica.

geotermia

Què és l’energia geotèrmica?

L’energia geotèrmica es pot definir com una energia renovable que s’obté en aprofitar la calor de l’interior de la Terra.
Aquesta calor es transmet mitjançant processos d’interacció d’aigua subterrània i roques que es coneixen com a sistemes geotèrmics.
Aquesta energia es pot aprofitar en sistemes de calefacció com els que nosaltres instal·lem com els sistemes de calefacció geotèrmica.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es