Inici del programa d’ajudes per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents

RESOLUCIÓ EMC/3126/2020, de 30 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria de l’any 2020 per a la concessió de subvencions al Programa d’ajuts per a actuacions de rehabilitació energètica en edificis existents (PREE), amb un import màxim destinat de 43.855.000 € del pressupost de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) per a l’any 2020.

TIPUS DE PROJECTE:

  • Actuació 1. Millora de l’eficiència energètica de l’envolupant tèrmica: façanes, cobertes, vidres, fusteries exteriors i proteccions solars.
  • Actuació 2. Millora de l’eficiència energètica i d’energies renovables en les instal·lacions tèrmiques de calefacció, climatització, ventilació i aigua calenta sanitària:

2.1 Energia solar tèrmica.
2.2 Energia geotèrmica.
2.3 Biomassa en les instal·lacions tèrmiques.
2.4 Millora en generació tèrmica ( calefacció, climatització, regrigeración, ventilació i aigua calenta sanitària).
2.5 Millora subsistemes de distribució, regulació, control i emissió de les instal·lacions tèrmiques.

  • Actuació 3. Millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions d’il·luminació.
  • Així mateix, els edificis han d’haver estat construïts abans de 2007, i hauran de millorar la qualificació energètica total de l’edifici en, almenys, una lletra, respecte a la qualificació energètica inicial de l’edifici.
  • Rehabilitació d’edificis sencers o parts d’un edifici, sempre que disposin de certificat energètic. Així mateix, tindran dret a una ajuda addicional per millora a una classe energètica «A» o «B», o 2 lletres o actuacions integrades.

Parlem?
Si estàs interessat en els productes que t’oferim per aprofitar l’energia neta del Planeta i beneficiar-te de les energies renovables i l’autoconsum fotovoltaic, no dubtis en contactar amb nosaltres. Truca’ns i estarem treballant en el teu projecte com més aviat millor!

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es