Sens dubte, la instal·lació de panells solars per a negocis ha augmentat exponencialment i representa una opció cada vegada més viable i comuna al món dels negocis i les empreses.

L’energia fotovoltaica ens ofereix nombrosos beneficis com a individus, així com per al nostre planeta, però també són molts els avantatges que proporciona l’instal·lació de plaques solars a la teva empresa o negoci com, per exemple, una reducció exponencial dels costos de l’electricitat.

En aquest article us expliquem les característiques de les diferents plaques solars i us ajudem a triar el tipus de panells solars que millor s’adapten a les necessitats i particularitats de la vostra empresa.

Tipus de panells solars per a negocis

Aquests són els panells principals que tens a la teva disposició:

1.- Plaques solars fotovoltaiques

Els panells solars fotovoltaics converteixen l’energia solar en electricitat a través d’un efecte anomenat fotovoltaic. Això vol dir que obtenen lenergia o electricitat a través de la generació duna força que prové de la radiació lluminosa.

Aquest tipus de panells estan conformats per cèl·lules fotovoltaiques que produeixen electricitat a través de la llum que hi incideix.

Segons el tipus de cèl·lula, es divideixen en les categories següents:

  • Monocristalines: Les plaques solars monocristal·lines estan compostes per cèl·lules amb un únic vidre. Aquests panells són els que presenten més eficiència (al voltant d’un 18 i un 20%) i, per tant, també són més cars.
  • Policristal·lines: Els panells policristal·lins, en canvi, estan conformats per cèl·lules que tenen molts cristalls i la seva eficiència oscil·la entre el 16 i el 18%. Les plaques solars policristal·lines presenten, en general, una bona relació qualitat-preu, atès que el seu procés de fabricació és més senzill.

2.- Les plaques solars híbrides

Els panells solars híbrids es caracteritzen per ser capaços de produir electricitat i calor dins una mateixa placa, mitjançant la instal·lació de cèl·lules fotovoltaiques en un col·lector solar tèrmic. D’aquesta manera, quan aquest col·lector obté radiació solar, una part de la radiació esdevé electricitat, mentre que l’altra part es transforma en calor. Així, amb una mateixa instal·lació s’obté l’electricitat necessària per a la llar i calor que requereix el sistema d’aigua calenta sanitària (ACS) i la calefacció.

Els avantatges d’aquest tipus de panells solars són que permeten reduir espai instal·lant les dues tecnologies alhora (fotovoltaica i tèrmica) i estalviar més a la factura de la llum.

A Infinity Sun som experts en l’instal·lació de panells solars per a negocis i empreses. Si estàs pensant passar el teu negoci a l’energia fotovoltaica, no dubtis a deixar-te assessorar pels nostres professionals.

En què et podem ajudar?

Contacta amb nosaltres i aviat estarem treballant al teu projecte.

Truca’ns

Pol. Ind. Santa Margarida II
c/ Colom, 453 nau C 15
08223 Terrassa (Barcelona)

Email

Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

Parlem?

    Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

    He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

    Més novetats Infinitysun.es