Les plaques solars per a autoconsum fotovoltaic ofereixen grans avantatges a les companyies que decideixen passar-se a aquest model de generació d’energia, sent una gran oportunitat per reduir les nostres emissions de CO2 i estalviar a la factura de la llum.

A InfinitySun som experts en l’assessorament i la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic per a empreses del sector industrial.

Principals Avantatges

En primer lloc, és important destacar que les plaques solars per a autoconsum fotovoltaic generen l’energia durant les hores de sol, suposant un estalvi de fins al 70% del consum elèctric gràcies a l’autoconsum. D’aquesta manera, l’energia solar representa una gran eina per estalviar a la factura de la llum.

Aquesta disminució dels costos energètics suposa també una reducció dels costos de producció, cosa que implica més competitivitat per a la teva empresa, així com un augment en la capacitat d’inversió.

La reducció de l’impacte mediambient també és un avantatge de l’autoconsum fotovoltaic per a indústries, ja que la instal·lació de plaques solars redueix considerablement les emissions de gasos contaminants i contribueix a la lluita contra el canvi climàtic.

Finalment, tota aquesta sèrie d’avantatges us permetran a la vostra empresa distingir-vos de la resta d’indústries del sector i, d’aquesta manera, podreu millorar la vostra reputació. En apostar per una energia més sostenible i el compromís amb el medi ambient aportaràs un valor afegit a la teva empresa, millorant la seva responsabilitat social corporativa.

Uneix-te a l’energia solar!

  Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

  He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

  AQUÍ TENS LES NOSTRES XARXES SOCIALS

  INSTAGRAM  / FACEBOOK

  Truca’ns

  Pol. Ind. Santa Margarida II
  c/ Colom, 453 nau C 15
  08223 Terrassa (Barcelona)

  Email

  Envia’ns un email o utilitza el formulari en aquesta pàgina. El nostre objectiu és respondre en 24 hores.

  Parlem?

   Marca la casella si prefereixes que una persona del nostre equip es posi en contacte amb tu. 🤙🏻

   He llegit, entès i accepto la política de privacitat.

   Més novetats Infinitysun.es